Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami? Egyáltalán legyen? :/
Van egy fiú akivel több éve ismerjük egymást. Régen "szerelmes" voltam belé (kicsi voltam, azért írom idézőjellel mert ugye az akkori szerelem azért másabb volt) na mindegy és azóta viszont nagyon jó barátok vagyunk. Folyton beszélgetünk, együtt lógunk, egy hullámhosszon vagyunk, ölelget, sok időt együtt töltünk de csak suliban. Néha mondja hogy szívesen eljönne hozzám, meg hogy menjek én is de végül sose lesz ezekből semmi. Ha mással van (igazából mindenki szereti, és nagyon közvetlen) féltékeny vagyok, amúgy nagyon vonzódom hozzá, de másrészről meg úgy érzem nem lenne helyes ha több lenne köztünk ennél, mégis mindig erre gondolok. Lehetett volna már rá alakalom, és miattam nem lett semmi pedig szerintem ö akarta volna, de ezt sosem tudom már meg. Talán azért nem akarok semmit mert félek hogy utána mi lenne, több lenne vagy csak egy alakalom, meg félek hogy utána nem lennénk ennyire jóban, vagy elveszíteném. Valami úgyis történne..
Aki valami hasznosat tud mondani, légyszi írjon. Köszi.:)

hát véleményem szerint enged,h megtörténjen aminek meg kell, hidd el jobb bánni ami megtörtént mint amit nem.
amúgy az én mostani barátomat elég rég ismerem kiskoromban szerelmes voltam elé, vagyis mint te ebbe a sráca. elég sok év telt el mire összejöttünk:) addig csak jóban voltunk. én úgy érzem megérte:) igaz mi nem barátok voltunk, de most legalább tudom,h milyen jó együtt :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!