Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na ebből mi lesz? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ebből mi lesz? Szerintetek ha annyira szeretné a barátnőjét, pár hónap után találkozott volna velem? Nem akkor kellene, hogy legnagyobb legyen közöttük a lángolás?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kicsit hosszú leszek, előre is bocsi.

Párommal nem rég szakítottunk, nem vesztünk össze, megbeszéltük, hogy nem működik köztünk a dolog, szépen váltunk el, azóta is minden nap beszélünk. Mikor kezdődtek a veszekedések, kb 1 hónappal a vége előtt, akkor randira hívott egy fiú, akivel már mellesleg rég óta ismerjük egymást. Nem mentem el, mivel nekem is volt barátom, neki meg van barátnője. Minél rosszabbak kezdtek lenni a dolgok a párommal, annál jobban kezdtem vonzódni ehhez a másik fiúhoz. Végül oda jutottunk, hogy már minden nap beszéltünk, közben szakítottunk a párommal, és meg beszéltünk egy randit az "újjal". Találkoztunk, minden csodás volt, csókkal váltunk el. Azóta is minden nap beszélünk, akár kétszer is. Már tervezi az újabb találkozót. Már majdnem összejöttünk máskor is, akkor ő nagyon akarta, csak nekem volt párom. De most meg...áhh ez nagyon más. Van valami elképesztő vonzalom közöttünk...Nagyon megfontolt ember, nem dönt elhamarkodottan. Fiatalok vagyunk még mind a ketten.

Köszi annak, aki végigolvasta.

2009. szept. 29. 09:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
kicsit zavaros.. mi a kérdés? :) akkor annak az uj pasinak hol van a baratnoje?
2009. szept. 29. 09:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Akkor most neki még mindig van barátnője? Mertha igen, hát, akkor hiába az eszméletlen vonzalom, meg megfontoltság, lehet, hogy csak 2. számú barátnőne kellesz. Ha részéről is elképesztő vonzalom van irányodba, azért illene lapátra tenni a régi barátnőt. Nem?
2009. szept. 29. 09:59
 3/14 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem, hol a barátnő??????
2009. szept. 29. 10:00
 4/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A pasik hajlamosak azt mondani, amit hallani szeretnél, pedig csak az ágyukba aakrnak csalogatni, Te meg már az esküvőtöket szervezed álmodban. Csak ügyesen.
2009. szept. 29. 10:01
 5/14 A kérdező kommentje:

Még megvan neki a barátnője.

Megértem, hogy nem dobja 3 nap után, én sem tenném. Szeret biztosra menni. Meséli, hogy veszekednek sokat vele, volt amikor már nagyon "kiakasztotta"...A csaj fiatalabb tőle 2 évvel, éretlen még.

Ha látnál rajta, hogy boldog, hagynám békén...csak hogy nem azt látom, alig várja, hogy találkozzunk, meg mindig érdeklődik felőlem.

2009. szept. 29. 10:02
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy csak az ágyába akar csalogatni. Ismerem 2 éve, és ilyet nem tenne. Ez 100%-os. Ha csak az kellene neki, elhívott volna magához, nem volt otthon náluk senki, simán el lehetett volna rendezni.
2009. szept. 29. 10:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy van neki egy 3. barátnője is? Nem árt résen lenni...:))
2009. szept. 29. 10:34
 8/14 A kérdező kommentje:

Biztosan, hogy nincs:)

kívülről egy bulizós srácnak néz ki, de lányügyekben nagyon megfontolt, és ilyet még sohasem csinált, hogy közben valaki mással találkozzon. Nem vagyok a barátnője. Még:)

2009. szept. 29. 10:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor várjál még! :D:D
2009. szept. 29. 10:45
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát én is ezt tartom legjobbnak ebben a helyzetben:)
2009. szept. 29. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!