Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért húzzátok az időt és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért húzzátok az időt és a párotok fejét, azzal, hogy majd egyszer lesz közös jövőtök, család, meg stb, ha eszetek ágában nincs se megnősülni, sem pedig gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

A kérdésem elsősorban azon férfiaknak szól, akiknek eszük ágában nincs ezt a két dolgot "beteljesíteni" és akik már több éves kapcsolatot tudnak maguk mögött.

Nem lehetne mindjárt a kapcsolat elején leszögezni, vagy ha már legalább a 3 évet meghaladta a kapcsolat, akkor megbeszélni ezeket a dolgokat?

(nem is tudom igazából ezt a kérdést bekatalogizálni)

Természetesen hölgyek válaszát is várom.

2013. aug. 24. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi lennék. Eddig az összes pasim ezzel hitegetett és eszük ágában se volt semmi ilyen.

22l

2013. aug. 24. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, de ezt lehet érezni. Érzed a lelked mélyén a szándékait. Mikor szemet hunysz az érzéseid előtt és csak a realitás talajáról értékelsz. Lehet látni egy filmnézés alatt, illetve hallani is, de akár az utcán való sétálás folyamán is. Esetleg mikor elmegy egy esküvői nászmenet.

Ha nyíltan rákérdezel szinte biztos, hogy vagy terelni fog, vagy ködösíteni, vagy olyan választ kapsz, hogy szimpatikus legyen számodra.

Egy fiatalabb pasinak esze ágába sincs feláldozni a függetlenségét. Ezek a dolgok felelősséggel járnak. Komoly felelősséggel és nem lehet csak úgy kitáncolni alóluk. Erre fel kell készülni. És itt nem arra kell gondolni, hogy még igazi kalandokra vágyna... Mert nem feltétlen. Egyszerűen csak nem akarja magát ennyire elkötelezni. Mert teli van macerával.

Szerény személyem, bár csak 24 éves vagyok, de egyáltalán nem tervezem a nősülést, bár ez a párom is tudja. Illetve, engem pont nem érdekel ez a téma. Nem árulok zsákba macskát, megteszem, ha ezzel komoly örömet szerzek neki, de ennyi. Nem oszt nem szoroz, attól még ugyan úgy kihűlhet a dolog, ugyan úgy szétmehetünk, semmi biztonságot nem jelentene. Ha így mégis szeretné, mert erre vágyott és imádná a felhajtást, hogy egy nap csak róla szól, hát legyen. Nem rontom el, de semmi lelki hátteret nem kapcsolok hozzá, azon kívül, hogy utálom, sőt egyenesen rosszul lennék, az oltár előtt.. annyi ember bámul, könnyezik, az érzelmeket és a feszültséget csak úgy vágni lehet a levegőben. Eh. De legyen, szeretem, tehát megadom neki ezt is és megfogadok mindent, amíg az érzés tart legyen, de ehhez nem kell ám papír.

A gyerek egész más tészta. Oda egzisztenciális háttér szükségeltetik. És nem feltétlen csak anyagi viszonylatban... Viszont, ha meg lenne a tudat, hogy biztonságot tudok nyújtani a gyermek számára és a kapcsolatot is érzem oly erősnek és tartósnak, hát legyen.

De ez még bonyolultabb, mert ide nem elég csak az érzés. Itt már számba kell venni azt is, hogy mennyire illünk össze úgy isten igazán, mennyire állunk készen egy ilyen horderejű feladatra. És a pici babó aranyos, meg cuki, meg hasonlít ránk, meg az én vérem, stb. stb. De akkor is. Ez édes kevés.

Felelősség!

2013. aug. 24. 22:59
 3/3 A kérdező kommentje:
24 éves létedre ezt nagyon szépen és világosan megfogalmaztad. Le a kalappal, de tényleg. Viszont mi a helyzet a 30on túli férfiakkal? Én speciel összesen 3,5 éve vagyok együtt a párommal és közöttünk ez a téma csak az utóbbi időben került megemlítés szintjén szóba és a párom pedig 34 éves elmúlt.
2013. aug. 25. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!