Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha egy fiú imádja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy fiú imádja a macskákat? (Van is 3 neki)

Figyelt kérdés

2013. aug. 24. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálam inkább előny! Nekem is van 3, alapból nem járnék olyan pasival aki utálja a macskákat, mivel én hosszútávú kapcsolatban gondolkodok, és ha később összeköltöznénk akkor mindenképpen lennének cicáink, sőt ideiglenes befogadást is szívesen csinálnék, ha lenne rá lehetőségem, és ezek csak egy macskaszerető pasival valósíthatók meg :)

23 L

2013. aug. 30. 09:32
 12/16 anonim ***** válasza:
NAGYONGÁZ
2013. aug. 30. 09:33
 13/16 anonim ***** válasza:
nekem is van macskám, itt fexik pont mellettem ágyba 26/f
2013. aug. 30. 09:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes beléjük, az igen nagy gáz (nem lehet, hogy rossz kategóriába tetted fel a kérdést?)

Egyébként pedig nem mindegy? A macska is csak egy háziállat, a kutya is, és vannak, akik valami oknál fogva (mondjuk gyerekkori emlék, vagy a személyiségük folytán) nem szeretik egyiket, másikat... Nem kell ekkora drámát csinálni belőle. Ha jól belegondolunk, a fóbiás félelem -pl. macskától - is abnormális, mégis a fóbiával küzdőnek maga az iszonyú valóság. Olykor egy kis empátia, tolerancia szükségeltetik egyeseknek.

2013. aug. 30. 09:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálam inkább előny, mert én is imádom a cicákat :)
2013. szept. 6. 12:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem is kéne olyan pasi, aki nem imádja őket :)
2013. szept. 6. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!