Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki?
Figyelt kérdés
18 leszek és még nem volt pasim , de már egy csomót dugtam2013. aug. 24. 18:40
2/21 anonim válasza:
És kivel barátokkal vagy csak úgy random?
3/21 anonim válasza:
Nem ez nem ciki. Ez szégyen szánalom erkölcstelen dolog. Majd ha csak egy használt koszos szakadt rongy leszel egyedül, rájössz hogy nem kellett volna.
6/21 A kérdező kommentje:
Hát egy emberrel csinálom , de nem járunk ...kb amúgy heti 3-4
2013. aug. 24. 18:42
7/21 anonim válasza:
Hát ha egy emberrel akkor szexkapcsolatnak nevezik és szerintem nem gáz nekem is lenne ilyen igényem fiú létemre
8/21 anonim válasza:
Hugicám,nem is lesz, csak lyukpajtid.
10/21 anonim válasza:
3. vagyok. Ha írtad volna hogy szexkapcsolatod van akkor nem próbálok lelket sérteni. Ez esetben nem gondolom gáznak sőt büszke vagyok hogy így oldod meg, és nem random idegenekkel dugsz össze-vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!