Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat és szakítás között. Hogyan tovább?
Férfiak véleménye érdekelne főként!
Előfordult már veletek olyan, hogy szakítottatok egy lánnyal, mert úgy volt logikus? (A körülmények miatt, jelen helyzetben a távolság a probléma)
Számomra ez csak azért érdekes, mert ugyan tényleg sokat vitáztunk az utóbbi időben én annyira szeretem őt, hogy nem tudtam volna vele szakítani, annak ellenére, hogy én is tudom hosszú távon így a jobb.
A kérdés lényege:
A "szeretlek, de így nem tudom tovább folytatni" sablon csak duma vagy igaz lehet? Mondtam neki, ha nem szeret mondja meg mert ezt így nem igazán tudom elfogadni/felfogni..
Ráadásul valahogy mégse szakítottunk még, hanem csak úgy lóg a levegőben.
igenigen, de sztem tökmind1 h vár melyik szobájának sarkába van a kutyaszar, az egész bűzleni fog.
úgy vélem ha bármi nem klappol el kell engedni, az ilyen kodependens ragaszkodás, az erőltetés, ez csak mégtöbb konfliktust szül.
potenciálisan jobb alternatívákkal pedig tele világ, engedd el.
Lány vagyok, és mintha én irtam volna ki a kérdést :) Ugyanebben a cipöben járok. Távkapcsban vagyunk és a barátom szakitott is már vagy 2x ezen a "címen", de napokon belül megkeresett, nem birta nélkülem.
Sztem csak besokallt a barátod, adj neki idöt. Ha szeret hidd el nem fog elengedni akármilyen nehéz a kapcsolatotok.
Lehet ám olykor igaz is.
Pölö: nem mindenki tudja elviselni ha mondjuk évekig 1000km-re lakik a másiktól és évente 2-3x találkoznak annak sokak szerint nincs értelme szerintem sem.
Köszönöm az eddigi válaszokat és látom mindenkinek más a véleménye.. hát, várható volt. :)
Én is, igazából most eldöntöttem, hogy hagyok időt az egésznek és majd alakul. Ha szeret úgyis, egy hónapon belül mindennek rendeződnie kell úgy nagyjából szerintem..
Csak annyira lehangol, mert szeretem őt. Bár alapból elég rossz így, hogy távkapcsolat, de csak most vált azzá 3 hónapja. Az a baj, hogy még 1 évig biztosan az is maradna.
Szóval köszönöm a biztató kommenteket is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!