Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolok így rá? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolok így rá? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Kb. 1 éve ismerkedtem meg a sráccal, akivel az eddigi legkomolyabb kapcsim volt. Sok mindenben hasonlítunk, ezért kezdtünk járni. Eleinte szép és jó volt, csak épp régebben szörnyű tapasztalataim voltak férfiakról, ezért nagyon lassú vagyok, ezt ő is tudta és azt mondta, nem zavarja mert szeret, és vár. A csókig majdnem 3 hónap után jutottunk el, engem nagyon zavart, mert láttam rajta, hogy ő már sokkal többet akarna de visszafogja magát. A szexig már el se jutottunk, mert nem bírtam tovább, áprilisban megmondtam neki, hogy szeretem, de a szexulis igényeink annyira eltérőek, hogy nem éri meg együtt maradni. Azóta is jóban vagyunk, nem volt semmi gond amíg ő nem talált másik barátnőt. Nagyon boldogok aminek örülök is, csak épp féltékeny vagyok a lányra... Mióta együtt vannak folyton azt érzem hogy hiányzik a srác. Tudom, hogy mindketten csak szenvedtünk volna ha együtt maradunk, és hogy sokkal jobban illik hozzá a mostani barátnője, de folyton eszembe jut, hogy hiba volt szakítani. Mit tegyek, hogy ne érezzem ezt? Ne beszélgessek vele, vagy mi?
2009. okt. 30. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, h rosszul fog esni,amit most írok,de csak azért mondom el a véleményem, h majd hátha tanulsz belőle. Ha a srác ennyit várt a csókkal is,akk nagyon szerethetett, és te rontottad el,h szakítottál vele.Nem érezted, h szeret?Ha igen,akk miért nem bíztál benne...:\ Sajnálom,de nekem ez a véleményem.
2009. okt. 30. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
"Ne beszélgessek vele, vagy mi?" - Tartod vele a kapcsolatot? Hát akkor ne várj csodát... Könnyebben elmúlna a dolog, nem beszélgetnétek, találkozgatnátok.
2009. okt. 30. 13:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon szeretett, és én is őt, de tényleg sokkal boldogabb a mostani barátnőjével, mint velem volt, ezt meg is mondta nekem és én örülök neki, hogy boldog. Egyébként nagyon jó barátok vagyunk továbbra is, és szerintem rosszul esne neki is, ha megszakítanánk a kapcsolatot... De nemtom, lehet, hogy ez segítene... :S
2009. okt. 30. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha neked úgy könnyebb, hogy nem beszéltek, akkor ne beszéljetek, mindegy hogy neki rosszul esik-e vagy sem, meg fogja érteni ha fontos vagy neki(akár csak barátilag is)...
2009. okt. 30. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!