Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyen valaki magabizto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen valaki magabiztos ha nem tudja felhívni magához a lányt mert csak egy szobát tud bérelni?

Figyelt kérdés

Lassan 30 vagyok és nem tudok összejönni egy csajjal sem, mert tele vagyok komplexusokkal, nem tudok így férfi lenni..:/

Így nekem esélytelennek tűnik az egész.

Ez a fő probléma...

Ezért nem tudok magabiztos sem lenni

ennél még egy lakáshitel is jobb lenne.. Ott legalább Én vagyok az úr..!

Azt hívnák fel magamhoz akit akarok, és akkor amikor akarom :/

2013. aug. 24. 07:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De azt azért tudod, hogy akkor se lesz sok nőd?!
2013. aug. 24. 10:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
2013. aug. 24. 10:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Ebből a pár sorból. Vigyázz, mert 95%os pontossággal jósolok.
2013. aug. 24. 10:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a jósokban. Így jártam.
2013. aug. 24. 10:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Igazából nem jósolok, csak olvasok a sorok közt. De ne legyen igazam!
2013. aug. 24. 10:33
 16/17 A kérdező kommentje:
Mire akarsz ezzel célozni pontosabban?
2013. aug. 24. 11:08
 17/17 anonim ***** válasza:

arra akart gondolni, hogy egy puhap*öcs vagy.

még nyár van, jó idő, lehet örömködni bárhol a természet lágy ölén.

pl. egy sötét parkban igazán nem feltűnő, ha a leányzó az öledbe bukva tutujgatja a kobrát.

vagy ha bő szoknyában az öledbe ül.

dobd félre a komplexusokat, és MERJ bárkinél is kezdeményezni, aki esetleg nyitni próbál feléd.

hidd el, látni, ki az, aki akar valamit.

én pl. úton-útfélen látom, hogy nem egy jó kiállású, kellemes 40 körüli buksza szemezget velem, érzem, hogy néz, a buszon megérinti a kezemet.

10-ből 8-at biztos gerincre tudnék (és tudtam) vágni, sokuknak nem kell más, csak hogy jól ki legyenek kormolva, mert apuci otthon nem nyújtja az elvárt "kilométerteljesítményt". de mióta tartós kapcsolatom van, nem "veszem a lapot".

nem mellesleg az ilyenek vagy úgy rendezik a szabadidejüket, hogy "feljönnél egy kávéra, épp nincs itthon senki", vagy uram bocsá', hajlandók a panziók pár órás tarifáit (2-5 ezer ft) is állni.

csak össze kell szedni magadat egy picit. :)

2013. aug. 24. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!