Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyen valaki magabizto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen valaki magabiztos ha nem tudja felhívni magához a lányt mert csak egy szobát tud bérelni?

Figyelt kérdés

Lassan 30 vagyok és nem tudok összejönni egy csajjal sem, mert tele vagyok komplexusokkal, nem tudok így férfi lenni..:/

Így nekem esélytelennek tűnik az egész.

Ez a fő probléma...

Ezért nem tudok magabiztos sem lenni

ennél még egy lakáshitel is jobb lenne.. Ott legalább Én vagyok az úr..!

Azt hívnák fel magamhoz akit akarok, és akkor amikor akarom :/

2013. aug. 24. 07:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tedd azt! Most egyben megválaszoltad a saját kérdésed! Mi mit tudunk segíteni, hívjuk a providentet?
2013. aug. 24. 07:45
 2/17 anonim ***** válasza:

Ez kifogás. Bérelsz, tehát van egy szobád. Mi kell még? Nem, szimplán gyáva vagy, aki nem mer lépni, ez pedig tök jó ok, hogy ne is kelljen.

Én családi házban lakok, mégsem tudom áthívni a barátom, hiába van szobám, mert a "család" miatt nem lehet. Kötekedőek, vagy épp hozzánk sem szólnak...

2013. aug. 24. 07:53
 3/17 anonim ***** válasza:

Olyan lakásban bérelj szobát, ahova azt viszel fel, akit akarsz.

Ez szerintem is csak kifogás. Én is mindig csak szobát tudok bérelni, de csak egyszer fogtam ki olyat, ahova nem vihettem vendégeket, el is költöztem hamar.

Egyébként a magabiztosság belülről kéne fakadjon, nem a körülményeidtől. A párom amikor udvarolt, szörnyű helyen lakott, mégis gond nélkül felvitt magához. És mivel ő nem csinált problémát, én se tettem. Pedig a helyében egészen biztos, hogy tízből kilenc pasi nem tette volna meg. Csak ugye a belülről fakadó magabiztosság... :)

2013. aug. 24. 08:05
 4/17 anonim ***** válasza:
Ha még csak pár hónapos a kapcsolatotok, akkor ideális megoldás a panziózás szerintem, akárt teljes hétvégékre.Lehet sétálgatni is a környéken, fürdeni strandon, jókat főzni pl. apartmanban, ezek mind izgalmas tevékenységek és jobban megismeritek egymást. Közben pedig lassan gyűjthetsz a lakásra is. 30 évesen, manapság, ez nem ritka sajnos, de össze szedheti lassanként magát az ember.
2013. aug. 24. 08:08
 5/17 anonim ***** válasza:

"Ott legalább Én vagyok az úr..! "

Az állam majd megment.

2013. aug. 24. 08:29
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem ment meg az állam. Ahogyan egy fiatalt sem, az nem fér bele a népességcsökkentő nemzetellenes propagandájukba.

Minden ember más személyiség nekem erre lenne szükségem a magabiztossághoz.

De ha megnézi az ember a horoszkópját ahogy én is tettem magamra ismertem e téren.

Vagy van intim-szféra vagy nincsen.

Mert ha vannak lakótársaid akkor tudnod kell hol a helyed..

Tudnod kell hogy nem lehet önálló életet élni egy szobában.

Halottatok már a TERRITÓRIUM-ról..

Ilyen az embereknek is van legalábbis kéne, hogy legyen ha nincsen az különböző zavarokat, agressziót vagy befordultságot vegetatív életmódot okoz..

2013. aug. 24. 08:36
 7/17 anonim ***** válasza:

Kifogás. tutyi-mutyi alak vagy. Nem bántásból írom, hanem mert tény. Tudom, mert én is volt ilyen, igaz nem ennyi idősen mint most Te, hanem 20as éveim legelején.

Durva lesz amit mondok és nem fog tetszeni neked, mert izzadsz majd tőle és kifogást gyártasz és/vagy azt válaszolod, hogy könnyű pofázni és nem ismerem a helyzeted...

Szóval: Teremtsd meg magadnak a körülményeket. Hozd létre a saját birodalmad. Ennyi.

2013. aug. 24. 09:31
 8/17 A kérdező kommentje:
Mi értesz ez alatt?
2013. aug. 24. 09:56
 9/17 anonim ***** válasza:
Vegyél egy házat vagy költözz albérletbe!
2013. aug. 24. 10:09
 10/17 A kérdező kommentje:
Ezen vagyok, de ehhez idő kell.
2013. aug. 24. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!