Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy járhat egy bombanő egy nagyon ronda gizda sráccal?
Figyelt kérdés
18 éves a asrác, a csaj kicsit fiatalabb de nagyon gyönyörű "latin" szépség, és nem is gazdag a srác..2013. aug. 23. 20:09
11/15 anonim válasza:
Az ok az lehet, hogy az a srác nem úgy gondolkozik, mint te, illetve esetleg a csaj normális, és nyitott.
A probléma bővebb leírása itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__47..
12/15 anonim válasza:
Belső értékek,vagy szimplán térdig ér neki :D
13/15 anonim válasza:
Meglepő, de van olyan, hogy belső értékek. Meg olyan is, hogy szerelem.
Csúnya dolog az irigység.
14/15 anonim válasza:
Cső, én is ey ronda, gizda srác vagyok és legutóbb megcsókoltam egy szép, formás, tőlem magsabb csajt és élveztük, na valaki nekem is elmondhatná, hogy most akkor mi van, mert én sem értem amúgy. o.O Engem sokan csúfolnak, kinevetnek, mert hát nyomi vagyok. >.<
15/15 anonim válasza:
nem nyomi vagy hanem normális és bátor a nyomi az aki nem mer kezdeményezni.
a kérdésre meg. a ronda szubjektív lehet csak neked az.
másrészt pedig lehet hogy ő azért van vele mert el merte hívni te meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!