Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha 26 évesen félek félek a lányoktól, bénán eredménytelenül udvarolok nekik?
Mi van ha még szűz vagyok és nem tudom, hogyan kéne elérnem hogy legyen "végre" valakim?
Mi van ha túl érzelmes vagyok és nem vagyok magabiztos?
Mi van ha nem hiszek magamban eléggé, ahogy eddig sem tudtam..?
Talán azon múlik ki mennyire hisz önmagában.. ki milyen negatív.. vagy pozitív..
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat és a linkeket igyekszem áttanulmányozni.
Köszönöm még egyszer.
Hát nekem az az érzésem hogy a világ legjobb képűbb férfija is lehet kishitű pesszimista antiszociális torz önképes "sikertelen" "lúzer"
És csúnya férfiból is lehet sikeres kaszanova, ha hisz önmagában.
Erre sok példát láthat az ember az életben.
A "szocializálódás" sokat segíthet, sőt gondolom nélkülözhetetlen ebben a fejlődésben.
A szocializálódás sem egyszerű és mindenkinek más az efelé vezető útja, nehéz megtalálni.
(nem gondolom, hogy a sarki kocsma vagy a sablon diszkók ezekre jó példák lennének)
Ez elméleti síkon működik is de vannak lelki-szegény depresszív emberek nekik ez egy igazi küzdelem, jómagam is ilyen vagyok.
Remélem sikerül megváltoznom egyszer, és másoknak is sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!