Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van ha 26 évesen félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha 26 évesen félek félek a lányoktól, bénán eredménytelenül udvarolok nekik?

Figyelt kérdés

Mi van ha még szűz vagyok és nem tudom, hogyan kéne elérnem hogy legyen "végre" valakim?

Mi van ha túl érzelmes vagyok és nem vagyok magabiztos?

Mi van ha nem hiszek magamban eléggé, ahogy eddig sem tudtam..?

2013. aug. 23. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi van, ha kivakarod magad az önsajnálatból és tovább próbálkozol? Mi van, ha tököt növesztesz és egy kis önbizalommal közeledsz hozzájuk? Mi van, ha ez bejön?
2013. aug. 23. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ne görcsölj ezen ennyit. Nekem 17 éves koromig nem volt senkim, és már én is így éreztem, aztán elkezdtem törni magam, hogy legyen valakim, na ezt ne csináld, mert nem csak visszautasítások lettek belőle, de kihasználás, megalázás, és a végére borzasztóan éreztem magam. Aztán felhagytam ezzel a hadjáratommal, és rá pár hónappal össze is jöttem egy lánnyal. Fontos, hogy magabiztos legyél, mert az szimpatikus az élet minden terén, ha látni rajtad az eltökéltséget, magabiztosságot :) Egyébként mint később rájöttem, a szüzesség elvesztése egyáltalán nem olyan nagy dolog egy pasinak, mint egy lánynak. Megtörtént, és nem éreztem semmit másnak, mintha a szánkóval lecsúszol a domboldalt, elsőre lassan megy, aztán hirtelen beindul. Amit barátnőmtől megtanultam, hogy olyan nem létezik, hogy valaki senkinek ne tetsszen. Milliószor volt már hogy odasúgta, hogy az a csaj megbámult stb, de én észre se vettem. Amit tudok tanácsolni, hogy próbálj ismerősöket barátokat szerezni, és lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem olyan nincs, hogy "friendzone", mert ezt nevezhetjük az ismerkedés folyamatának is. Nem kell félned az elutasítástól, mert valószínű egyszer kétszer becsúszik mindenki életében, de utána felemelt fővel kell távozni :) Sok sikert!
2013. aug. 23. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 27 évesen még szűz vagyok. Nekem a külsőm miatt soha nem is lehet senkim, nekem a magányba kell beletörődnöm. Az összes lány undorítónak, ocsmánynak tart, ráadásul még kövér is vagyok és alacsony is, nem is csoda, hogy az összes próbálkozásom (ami már több százra tehető), mind csúfos kudarccal ért véget.
2013. aug. 23. 20:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Talán azon múlik ki mennyire hisz önmagában.. ki milyen negatív.. vagy pozitív..

Köszönöm a válaszokat, tanácsokat és a linkeket igyekszem áttanulmányozni.

2013. aug. 23. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
A pozitív hozzáállás sem segít semmit, ha az ember ronda, mint a bűn.
2013. aug. 23. 20:23
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm még egyszer.

Hát nekem az az érzésem hogy a világ legjobb képűbb férfija is lehet kishitű pesszimista antiszociális torz önképes "sikertelen" "lúzer"

És csúnya férfiból is lehet sikeres kaszanova, ha hisz önmagában.

Erre sok példát láthat az ember az életben.

A "szocializálódás" sokat segíthet, sőt gondolom nélkülözhetetlen ebben a fejlődésben.

A szocializálódás sem egyszerű és mindenkinek más az efelé vezető útja, nehéz megtalálni.

(nem gondolom, hogy a sarki kocsma vagy a sablon diszkók ezekre jó példák lennének)

Ez elméleti síkon működik is de vannak lelki-szegény depresszív emberek nekik ez egy igazi küzdelem, jómagam is ilyen vagyok.

Remélem sikerül megváltoznom egyszer, és másoknak is sikerül.

2013. aug. 23. 20:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Jók a cikkek...
2013. aug. 23. 21:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Kösz.
2013. aug. 23. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!