Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitseg lanyoktol?
Figyelt kérdés
Teccik egy csaj, oda is mernek menni, de nem tudom hogy kezdjek hozza ha ott vagyok ( nemtudom mit mondjak) en arra gondoltam: koszonok megkerdezem hogy van...es utanna? Kerlek segitsetek!!!2013. máj. 7. 03:46
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy érzi ma magát, van -e kedve sétálni veled, egyébként te XY vagy (ha nem tudja a neved), és Ő ma nagyon csinos. Levelet ne írj neki, helyesírásból 1-es! Sajnos! :(
2/3 anonim válasza:
Kezdd el lökni a sódert valami semleges dologról. Suli, munka, időjárás, zenék, kérdezd meg, hogy ő milyen filmeket, zenéket, kutyákat, stb szeret.
És már ki is alakult egy beszélgetés. Ne legyél nagyon nyomulós, előbb haverkodj össze vele egy kicsit, aztán ha össze ismerkedtetek, hívd el sétálni.
3/3 A kérdező kommentje:
Jo otlet , koszonom:)
2013. máj. 7. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!