Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tartott a legrövidebb és leghosszabb kapcsolatod?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 08:58
1/15 anonim válasza:
A legrövidebb 2 óra ( csak beszélgettünk ) és rájöttem, hogy állati nagy tévedés volt igent mondani.:) Akkor 15 éves voltam.
A leghosszabb a mostani ( lesz remélem ), már baba is van és jóval idősebb vagyok. :)
2/15 anonim válasza:
Nekem legrövidebb: 5 napig
Leghosszabb: ez most tart-2 és fél éve.
L19
3/15 anonim válasza:
Legrövidebb 3hét.
Leghosszabb 7,5 hónap.
(és mindkettőt megbántam :$ )
16/L
4/15 anonim válasza:
Legrövidebb egy napig se, legalábbis részemről, mert a srác elég nehezen fogta fel, mit jelent az, hogy szakítás :D
Leghosszabb 5 hónapig.
5/15 anonim válasza:
Legrövidebb: kb. 3 óra. Leghosszabb: 9,5 év.
6/15 anonim válasza:
Legrövidebb, majd 3 éve!
Leghosszabb, ami még ma is tart, eddig 4 év.
7/15 anonim válasza:
Legrövidebb 2 nap
Leghosszabb 4 honap
8/15 anonim válasza:
Legrövidebb: két perc.
Leghosszabb: 4 hónap.
17/L
9/15 anonim válasza:
a két perc meg az egy nap az hogyan lehet kapcsolat:D
10/15 anonim válasza:
A két percet én sem értem. 1 óra-1 nap:szexuális kapcsolat, vagyis alkalmi d.gás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!