Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy annyi lány a csupaszra gyantázott/borotvált pasikat szereti? Semmi mellkasszőr meg egyebek?
Nem olvastam a többi választ, szia!
Azt hiszem ez csak divat, de se nem szép, se nem praktikus.
Annyira divat a leszbi sex,hogy beinditja a nöket a pucér szörtelen testtel való érintkezés, hozzásimulás...szerintem.
Próbáltam, undorítónak tartom és olyan pasi nem kell többet!
A szerelmemnek finom, puha kellemes szöre van mindenhol, ahol kell, ennél izgatóbb ajjjjjzzzzószerrel nem találkoztam!!!!
jaj, anyám, jön itt mindenki ezzel a szokásos szar szöveggel, hogy divat....rámondjátok már a csajokra is h divatból szőrtelenítenek...de ti komolyan ennyire beszűkültek vagytok? amikor énvoltam nagyonfiatal, és lány vagyok egyébként, mikor először leborotváltam a lábamat, akkor ez még közel sem volt mondható divatnak. mégis megtettem, mivel engem zavart, és nem tetszett. erre ti nemis gondoltok??? h valaki esetleg maga miatt csinál valamit?
azmeg a másik beszűkült gondolkodás, h az a férfias, ha szőrös....hát az baromi férfias, jah, inkább jetis. ez ugyanolyan gondolkodás, amikor aztmondják h a nő a mellétől nő. pedig baromira nem. egy nő a viselkedésétől, és a belsejétől lesz nő, vagy minél nőiesebb. és egy pasi sem a dús szőrzetétől lesz férfi, hanem a viselkedésétől pl.
és lén nemszeretem ha egy férfi mindenhol szőrös. mellén, hátán, vállán....azért ezmár kicsit durva.
kezén lábán simán lehet szőrös. a nemiszervét pedig tartsa kordában, úgyértem nemkell babapopsisnak lennie, de azért vágja rövidre a szőrt. mindenhol máshol is tartsa már kordában a szőrét, ha adok egy puszit a mellére ne szőrcsomókat puszilgassak, ésha esetleg a nyakától a péniszéig szeretnék neki puszikat adni, akkorse egy jetit kelljen végigcsókolgatnom. ez nem férfias, hanem elhanyagolt.
neked pedig egészségedre, vicces lesz ha majd lehányod a leendő kedvesedet akibe belezúgtál, de még nemtudtad h alkatilag csak 20 db szőr van a mellkasán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!