Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdek felnőni vagy mi? 18/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek felnőni vagy mi? 18/L

Figyelt kérdés

Megváltozott a gondolkodásom a párkapcsolatok terén.Hosszú komoly kapcsolatot szeretnék.Már nem olyan fontos a külsőség,legyen inkább értelmes a srác,tudjak vele beszélgetni:)Nem kell h ő legyen a leghelyesebb,legtökéletesebb.Már nem hiányzik ez..

Otthon is jobban szeretek már lenni,kevesebbet veszekszem a szüleimmel,mintha kezdenének komolyabban venni:)

Ezek a lelki érés jelei?

2009. okt. 29. 23:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Bizony azok, kezdesz megkomolyodni és ez jó. Sok sikert a felnőtt világban.
2009. okt. 29. 23:23
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Hát persze!
2009. okt. 29. 23:28
 3/12 anonim válasza:
85%
18 éves korban ez nemt ul jellemző kicist később szokott elöjönni, de ezzel nincsen semmi baj, sőt ez csak jó
2009. okt. 29. 23:35
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
bármennyire is csodálkoztok én 15 évesen vagyok igy. lehet ez annak tudható be hogy rengeteg dolgon átmentem fiatal koromban sokszor fordult sok ember ellenem akikkel meg kellett egyedül küzdenem igy lelkileg erős lettem
2009. okt. 30. 00:38
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Welcome to hell.
2009. okt. 30. 05:38
 6/12 anonim válasza:
36%

nekem ez 15 éves koromban kezdődött úgyhogy ez nem korai hanem csak átlagon aluli:)

ezzel nincs is semmi baj

2009. okt. 30. 10:14
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Én 17 voltam mikor ez történt velem, szerintem a mostani barátom segített is a változásomban:)
2009. okt. 30. 12:47
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
12:47 voltam A kommenteknek pedig: Hogy valaki mikor komolyodik meg,szerintem nem a kor függvénye. Ha ő 18 évesen érzi ezt a változást, akkor akkor.
2009. okt. 30. 12:49
 9/12 anonim ***** válasza:

18 évesen én is ilyen voltam, komoly kapcsolatom volt, nem buliztam, stb... aztán elkerültem egyetemre és jelenleg 22 évesen az agyi szintem 14 éves gyereké :D

Szóval csak azt akartam mondani, hogy ez a nagy megkomolyodás bármikor megválozhat (nálam jó pár pofon váltotta ki hogy visszazuhantam éretlen korszakomba)....na mindegy, annyi a lényeg, hogy sztem 25-30 éves koráig még mindenki érésben van, szóval 18 évesen nem jelenthetjük ki hogy "pont, megkomolyodtam, kész"...

2009. okt. 31. 18:41
 10/12 anonim ***** válasza:

én 16 vagyok, 15 voltam amikor elkezdődött ez a megkomolyodás dolog, de nem akarom hogy így menjen tovább, mindent megteszek hogy visszafordítsam, és szerintem ez megint csak több oldalú dolog tehát van aki túl komolyan viselkedik és legyen 20 vagy 40 éves, belül csak egy gyerek és nem bír megbírkózni igazából a felnőtt léttel, basszus megint olyan dolgokat találtam ki amiket nem tudok normálisan leírni -.-

De kb a megkomolyodás meg felnőtté válás stb, ezt is annyira több részre lehet bontani, tudatos cselekvés, felelősségteljes gondolkodásmód, ezek talán a pozitívumok, de nem akarok megkeseredni... ugyanakkor nem találom élvezetesnek a.... mind1 valaki ha tudja fogalmazza meg jobban amit leírtam, csak ki kell válogatni :D

Lehet lepontozni, ebbe komolyan belebuktam pedig nagyon jó gondolataim voltak még az elején csak anyum bejött és megzavarta a gondolatmenetemet :S

2009. okt. 31. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!