Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gond, ha valaki válogatós a pasiknál? 16/L

Figyelt kérdés
Sokszor csalódtam már fiúkban, és valahogy most nem sikerül egy fiúnak sem közelebb kerülnie hozzám. Válogatós típus vagyok. Nem szeretem, ha mindig túl érzelgős, néha jó. Tudom, hogy a külső nem mindig számít, de nekem valahogy mégis.. Vajon ez miatt nincs barátom?
2013. aug. 22. 21:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
:D Kislány, nem vagy rib1, de 16 évesen 5 pasid volt? :D óriási gondokkal küzdesz!
2013. aug. 22. 22:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem, nem gond ha valaki válogatós, mondjuk Te pont nem vagy az :D
2013. aug. 22. 22:07
 13/19 viktor123456 ***** válasza:
5 év múlva várom a miért vagyok még szűz kérdésedet. :-)
2013. aug. 22. 23:31
 14/19 anonim ***** válasza:

Én is nagyon válogatós vagyok, nem gáz. Mi értelme lenne egy olyan kapcsolatnak, ahol már mielőtt elkezdődik, nem stimmel valami?

Én egyszer adtam alább a lécet úgymond, feleslegesen. Vagyis nem teljesen, megtanultam, hogy ilyet többször nem teszek:) Ne parázz, fogsz pasit találni.

2013. aug. 22. 23:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Elég nagy gond, főleg hogy mindig a pénzeseknek, meg a Justin Bieber-klónoknak adtok esélyt.
2013. aug. 23. 01:23
 16/19 A kérdező kommentje:

Bírom az olyan válaszolókat, akik első kérdés alapján csak gy jó indulatból lek*rváznak, mert ők ettől hű de "menők". Nagyon nem értem a mia fiúkat, akik olyanok mint ti. Az alatt a 2szó alatt "sokszor csalódtam", teljesen mást értettem, mint amire ti gondoltatok. Ez a nem mindegy. Ezekkel a mondatokkal magatokat alacsonyítottátok le. Ennyit tudok írni. :) Ettől nem lett rosszabb napom! ;)

Ha nem lennék válogatós, miért tettem volna fel ezt a kérdést? -.^

2013. aug. 23. 06:56
 17/19 anonim ***** válasza:

válogatsz? és te mit nyújtasz? csak az igényeid szajkózód?

tudod miben csalódtál? nem a fiúkban, hanem a hülye gondolkodásod csapott orrba. az irreális elvárásaid, képzelgéseid. nem feltétlenül az, h nagyok voltak, csak mások....

viszont azt nagyon értékelem, h őszinte vagy: "számít a külső". sokan ezt nem vallják be. jönnek a hablaty "belső" dumával.

2013. szept. 9. 11:40
 18/19 A kérdező kommentje:
Nincsenek nagy elvárásaim. Csak őszinte legyen, bízzon bennem és ne próbáljon meg becsapni. Szeressen. Ennyi..
2013. szept. 11. 17:33
 19/19 anonim ***** válasza:
kifelejtetted: és legyen jóképű (mert ha nem az, húzzon el a vérbe !!!!)
2013. szept. 11. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!