Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti járnátok olyan 30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok olyan 30 éves férfival, aki?

Figyelt kérdés

...aki 30 éves, nappalin tanul (másoddiploma) még 2 évig, és a szüleivel lakik, tőlük kap pénzt?

Ezt azért kérdezem, mert az egyik srác nem tartja gáznak, sok barátnőm azt mondta, hogy mivel normális és jóképű a srác, ezért járnának vele, a baráti társaság másik fele meg azt mondta, hogy ez nagyon gáz és égő...

Én még csak 23 vagyok, nagyon bejön a srác, szerintem én is neki, de nem tudom, hogy ez gáz-e elültették a bogarat a fülembe.

2013. aug. 22. 20:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér,ha tetszik a srác.Nem esküvőről van szó.Lehet ha végez a sulival sokra viszi majd.Ha meg nem,nem változik a helyzet,szakítotok.
2013. aug. 22. 21:26
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne szabad, hogy mások ennyire befolyásoljanak. Ha neked szimpatikus, akkor ez ne zavarjon. Gondolom nem akarsz még gyereket és családot, tehát az önálló kereset hiánya nem gond, legalábbis még nem.

Egyébként meg nem tudhatod, lehet két év múlva olyan állása lesz, hogy a többszörösét megkeresi annak a pénznek, amit azok a barátaid keresnek, akik most leugatják.

Nyugodtan adhatsz neki esélyt, hiszen nem családalapításra készülsz ( legalábbis gondolom ).

Egyébként meg tényleg ne engedd magad befolyásolni. Én sem akartalak befolyásolni téged, csak leírtam egy másik lehetséges nézőpontot.

De hogy melyik nézőpontot tartod a helyesnek, az már tényleg a te döntésed.

2013. aug. 22. 21:35
 13/19 anonim ***** válasza:

Az, hogy a szüleivel lakik, manapság már egyáltalán nem gáz. Miért, hol máshol lakjon, ha még nem akar családot alapítani? A híd alatt? Mert egy saját lakást fenntartani egyedül a mai világban...

A gáz az, hogy a szüleitől kap pénzt. Az kicsit más tészta, a fej feletti tető és az étel éppen elég teher a szülőknek, annál többet ilyen korban kisajtolni már nem illik.

Az viszont becsülendő, hogy másoddiplomát csinál. A korából ítélve letette az elsőt, pár évig nem ment vele semmire (nem tudott elhelyezkedni, vagy nem voltak kilátásai az adott szakmában). Ilyenkor meg pont ezt kell csinálni. Az ember, amíg csak lehet, tanuljon. Igencsak rossz felfogásnak tartom, ha valaki abbahagyja a tanulást, pedig lenne rá lehetősége.

2013. aug. 22. 22:19
 14/19 viktor123456 ***** válasza:

Nem gáz és nem égő.

De ne várj sokat.

Az aki önmagát el tudja tartani maga után ganézik vagy éppen rendet tart, magának megoldja a kaját, a lakást, az férfi. Ez itt fenn nagy gyerek.

2013. aug. 22. 23:43
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
Szeritem azért egy 30 éves férfinek már alap lenne, hogy önálló életet éljen. Nekem is van egy ismerősöm, aki 28 éves, 3 egyetemet hagyott ott, mert hogy "rájött, hogy nem azzal szeretne foglalkozni", és még most is ott tart, hogy egy újabb szakot kezd el, mellette persze nem dolgozik, a szülei pénzelik.
2013. aug. 24. 15:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha Neked tetszik és szimpatikus,ha számodra ez elfogadható,akkor vágj bele,megpróbálni mindenképpen érdemes.Ne mások véleményére hallgass,hanem a saját megérzéseidre.
2013. aug. 24. 15:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Igazából nem is tudom hogy miért tetted fel ezt a kérdést ! Ha neked nagyon bejön a srác (ahogy említetted) akkor járj vele. Ne másokra hallgass!!!
2013. aug. 24. 16:47
 18/19 anonim ***** válasza:

ha neked bejon akkor meg hajra miert masok valaszat varod neked kell dontened nem masnak nem mas fog vele k.elni hanem te... te dontesz bocs a ronda megfogalmazasert.

en pl 22 eves korom ota nem lakom otthon meg az orszagban sem nem h a szuleimnel... 24 F

2013. szept. 6. 15:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Az hogy a szüleivel lakik, háát oké, ha tényleg annyira bejövős. Viszont az, hogy ők pénzelik 30 évesen?! Na ez a gáz.

Én 18 évesen elköltöztem otthonról koliba, azóta diákmunkázom egyetem mellett és szűkösen, de kijövök belőle.

Nehezen tudnék egy ilyen férfit komolyan venni.

De ezt neked kell eldöntened!

2013. szept. 6. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!