Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg szakítanom kellene?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szakítanom kellene? (folyt. )

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak, barátnőmmel lassan másfél évesek leszünk, és én sokszor érzem úgy hogy nem úgy szeretem mint régen, de megbántani nem akarom azzal hogy szakítok mert ő szegény szinte rajong értem, tudom hogy így meg elég rossz dolog mert olyan mintha átverném, nem is jó érzés. Jól esik az amikor más lányokkal beszélhetek mert kicsit úgy érzem h már sok időt töltünk együtt, de pl mikor megcsókol már nem érzek semmit, meg rossz érzés lekoptatni mikor jönne oda és akkor mondom hogy most ne mert fáradt vok mert másik városba járok suliba korán kelek stb, tanácsokat szeretnék kérni hogy is menthetném meg ezt a kapcsolatot, vagy hogy szerintetek érdemes-e még folytatni, mert én úgy érzem lehet még belőle vmi, lett volna rá egy pár alkalmam hogy megcsaljam de azt meg nem bírtam megtenni, nem is akartam. Bocsi, lehet értelmetlen amit írtam itt ott de csak azt írtam le ami hirtelen az eszembe jutott, Ti mit tennétek a helyemben? 17/f
2009. okt. 29. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts, úgyis vége lesz, 17 évesenminek töltenél vele több időt, naná hogy sajnálod, de vele is csak jót teszel. Legyél kíméletes, 17 évesen ő is túl fog lépni rajta előbb-utóbb.
2009. okt. 29. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Így ő se fogja jól érezni magát egy idő után melletted, és neked még kellemetlenebb lesz. Ha már nem szereted, akkor nincs mit rendbe hozni. Te írtad, hogy más lányok közelében jobban érzed magad. Nem véletlen, mert már nem rá vágysz..

Tényleg szakíts vele minél előbb, különben egyre több lesz a gondod vele.. Tapasztalatból mondom. Azért persze megbántani sem kell, csak finoman, őszintén. Ha továbbra sem adja fel, akkor lehet durvábban. Akkor ő is könnyebben túllép rajtad egy idő után.

2009. okt. 29. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Előtte még kúrd meg ahányszor szeretnéd, utána már késő bánat!
2009. okt. 29. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tartsatok pár nap szünetet és csak akkor találkozzatok amikor már nem bírjátok tovább egymás nélkül.
2009. okt. 29. 20:57
 5/6 A kérdező kommentje:
hát köszi szépen, a 3. meg kicsit bunkó de jó pofa xD, de komolyra véve, a szexet se kívánom már vele... :/
2009. okt. 29. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Szünet Szünet Szünet Szünet akár 1-2 hét is amikor másra figyeltek és nem egymásra. Meglátod pár külön töltött nap/hét máris meghozza a kedveteket. Borzasztó unalmas tud lenni amikor minden nap egymás szájába vagytok és nem hagyjátok a másikat élni. SZÜNET!! :))

4. voltam

2009. okt. 30. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!