Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szöszi1994 kérdése:
Karácsonyra mit adjak a barátomnak?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve együtt vagyunk és most hogy jön a karácsony kifogytam az ötletekből hogy mit vegyek neki. Vettem már dezodort, parfümöt, karkötőt, (nyaklánc nem kell neki mert van neki.), gyűrűt vettünk egymásnak. És már nem tudom hogy mit vegyek neki. Úgy igazából nem nagyon szeret semmit. Mármint sztár vagy zene. Egyébként 20 éves. Kérlek adjatok egy pár tippet. Előre is köszi..2009. okt. 29. 20:27
2/8 anonim 

válasza:

Valami hasznosat? Pulcsi? Póló? Kondibérlet,uszoda, masszázsbérlet?
Könyv? Menjetek el közösen és válasszon magának valamit.
3/8 anonim 

válasza:

Kérdezd meg,az a legtutuibb,nem lessz meglepi van ilyen.
4/8 anonim 

válasza:

OFF lesz, ezért bocsi. Milyen karkötőt vettél neki? Barátom azt szeretne de nekem fogalmam sincs, milyen vehetnék neki..
5/8 anonim 

válasza:

a válaszhoz segítségül hívnék egy nagyszerű számot...;
-szifilisz
-kankó
-tripper
6/8 anonim 

válasza:

hihetetlen hogy eddig még egy értelmes választ sem kaptál.Szerintem az ajándék ugy az igazi ha meglepi.csináltass közös fényképetekből egy puzzle-t,egy szép ágytakaró is lehet hasznos és egyben személyes :) falióra a szobájába. sok sikert! és szerinted én mit vegyek? :) mi még csak fél évesek leszünk karácsonykor és még tulajdonképpen nem ajándékoztam neki semmit. ötlet? :)
7/8 anonim 

válasza:

énis bocsi az offért de miis fél évesek leszünk karikor :D:D:D
8/8 A kérdező kommentje:
Hát én mikor elsőnek ünnepeltük a karácsonyt akkor dezodort meg egy ugyanolyan tustfürdőt vettem neki. Az én barátom örült a macinak is. Szerintem még félévesen nem kell olyan nagy ajándék. Jah meg nem az ajándék nagysága a fontos hanem az hogy kitől kapta és szívből kapta.
2009. okt. 30. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!