Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megéri egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri egy fiú után sírni?

Figyelt kérdés
Pl.: szakítotok....tök normális dolognak mondjuk, de nem segít! Csak gyötörjük magunkat, és attól nem jönnek vissza. Viszont, ha felálunk és erősek leszünk, akkor ráébresszük őket, hogy hiba volt minket elhagyniuk!!! ;) Nem?
2013. aug. 22. 15:19
1 2
 1/11 anonim válasza:
Csak egy jòu kotlòs után éiri mög
2013. aug. 22. 15:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönnyük Sanyi bá a válaszát XDD :P
2013. aug. 22. 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:
teljesen igazad van.! :D
2013. aug. 22. 15:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Sanyi bának? Vagy nekem? :D
2013. aug. 22. 15:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez így van.:) Nem éri meg,visszacsinálni a régire sosem lehet,ráadásul én úgy hiszem,hogy minden okkal történik. Tehát valami miatt mégsincs "tartósan" szerepe az életemben. Csak tanulni lehet az esetből,vagy hasonlók. Meg az érzelmek ellen nem lehet mit tenni. Ha szeret,marad,ha nem szeret,nincs értelme erőltetni,hagyni kell elmenni és ennyi,akármilyen nehéz is..:)

És ilyenkor mondom azt,hogy ezek után nem szabad se bosszún se "visszavágáson",se semmin törni a fejünket,mert az azt jelenti,hogy még mindig vele foglalkozunk,még mindig nem zártuk ezt le magunkban. Előre kell néznünk a jövőbe,és nem tovább boncolgatni azt,ami már a múlt. Abban nem lehet élni. Azt el kell fogadni úgy,ahogy történt és nem rágódni rajta. Nem,nem kell feltétlen elfelejteni,de nem szabad leragadni ott. :)

2013. aug. 22. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem,nem éri meg. Mondjuk én egyszer sirtam pasi után,elég megalázónak éreztem ezt a helyzetet, azóta nem engedi a büszkeségem hogy sírjak.
2013. aug. 22. 15:39
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor az még jó ha csak egyszer sírtál utánuk... :P
2013. aug. 22. 15:43
 8/11 anonim ***** válasza:
De még gyerek volzam akkor, 4# voltam
2013. aug. 22. 16:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem 4#!!,6# bocsi :)
2013. aug. 22. 16:07
 10/11 anonim ***** válasza:

csak utánam éri meg. Xddd

Am nem éri meg,de van h összejön.

2013. aug. 22. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!