Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire vonzók a nők?
Figyelt kérdés
A természet csodái.Finom,lágy,selymes bőr,vonzó illat,lágy vonalak,csodaszép szemek,kedves mosoly,hullámzó haj,vonzó idomok,érzéki hang.
Csoda,ha a pasi elveszíti az eszét?:)
F
2013. aug. 22. 08:00
2/11 anonim válasza:
Addig mondogd ezt mig nem veszekszik veled a lakásban széthagyod holmid miatt, vagy nem küld le, hogy vidd ki a szemetet:DD
4/11 anonim válasza:
Ne emelj már minket piedesztálra, ugyanolyan emberek vagyunk. Mi is ugyanúgy szarunk meg böfögünk mint ti.
5/11 anonim válasza:
Háát nem mindegyik az.
Ha egynél majd bepróbálkozol és sz_arba sem vesz akkor megváltozik majd a véleményed.
Amúgy meg a legszebb nők is büdöset sz_rnak :)
8/11 anonim válasza:
Jaja, ennyire nem istenítsd őket, mert ez értelmetlen. Inkább csak egyenlő félként kezeld őket.
Én is mindig valami számomra elérhetetlen dologként kezeltem őket, amit nem érdemlek meg. És így nagyon sokáig nem is kerülhettem közel egyhez sem. Azóta rádöbbentem, hogy egy nő is ugyanúgy lehet esendő és ugyanúgy tud kiábrándító dolgokat csinálni, mint mi.
9/11 anonim válasza:
Hat valamivel ellensulyozni kell némeik csaj belső negativ tulajdonsággait.
10/11 anonim válasza:
Én akkor gondolkozom hasonló módon, ha már elképesztően sok ideje "nem volt semmi"... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!