Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok egyetemista társkereső lány?
Van pár lányismerősöm, akik társkeresőznek az egyetem mellett, és igazad van Kérdező, tényleg a full kretének azok. Vagy inkább: az alkalmatlanok.
Azok az egyetemista lányok, akik a társkeresőre fanyalodnak (tiszlelet a kivételnek) bizony nagyrészt alkalmatlanok egy normális kapcsolatra.
Na akkor full kretén vagyok. Fú de megkaptam :D
Sajna nem lógnak nemzetibankok a zsebemből, sőt BMW-m sincs, ergo szarpasi vagyok :'(
Nem a lányokra értettem a kretén jelzőt!
Azokra, akik azt mondják, hogy X év egyetemi tanulmányaik alatt senkivel sem ismerkedtek meg.
Te jó ég, milyen egyetemre jártok?
Nálunk az ELTÉ-n pont fordítva vannak a dolgok, bár az igaz, hogy nincsenek olyan erős csoportok, mint gimiben, de sokan tartjuk a kapcsolatot nem csak a saját szakunkban, hanem a többi szak egyes hallgatóival is.
Egyetemen elég sok pár van, nem véletlenül. Akár a nagyobb bulikon, vagy a közös programokon könnyű összeismerkedni, de ha csak egy fél éves előadáson vagy gyakorlaton is kellően meg lehet ismerni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!