Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a legkönyebben kiszeretni valakiből? Piáláson kivűl-. -
17:50 vok.
Na de a piálás, csak átmeneti.
Hosszútávra valami nagyon gyors és hatásos tipp? Haverokon, bulin kivül?
Ha lány vagy, menj el és vegyél magadnak valami szívet melengetően szépet, pl vedd meg azt a felsőt, ruhát, fülbevalót, harisnyát, amivel már régóta szemezel. én ezt szoktam, ideig-óráig segít. vagy vigasztalódj egy korábbi exeddel, egy összebújás erejéig.
23 N
a perverzség miért kizáró ok? :D nah mind1
ne igyál ;) az alkohol a negatív dolgokat vésik az ember agyába, ezért is van annyi alkoholista depressziós akik addig isznak amíg át nem vérzik a bőrök. :)
egyél sok csokit, sportolj, rakj ki színes hátteret, ne legyen lehúzva a redőny ha otthon vagy, lógj sokat haverokkal, nézzetek együtt vmi jó kis filmet(vígjátékot lehetőleg). ezzel megelőztük a depressziót. :) illetve elősegítettük a kiszeretést. utána már csak idő kérdése a dolog, de nyugi, könnyű lesz. ha a fentieket gyakran csinálod akkor olyan endorfin szinted lesz folyton h eszedbe se fog jutni a srác. :)
Tök mindegy mivagyok mert a fentiek bármelyike jó a lánynak is meg a fiúnak is:3
Csak a vásárlós nem de a szándék a fontos amugy meg az én hibám hogy nem is írtam le ezért szorrí. Kvázi ef vagyok
HeadShot!
Megáll az eszed, ha leszed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!