Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet híres emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet híres emberrel összejönni?

Figyelt kérdés
Tudom, elég hülyén hangzik, de mindig is arra vágytam, hogy egy olyan ember legyen a párom, akit mindenki ismer és büszke lehetek rá, hogy engem választott. Szóval vonzz, hogy olyan pasim legyen, akiért nagyon sok lány odavan. Szerintetek egy híres embernek milyen elvárásai vannak egy lánnyal kapcsolatban? Egyáltalán hol lehet ilyen emberekkel ismerkedni?
2013. aug. 21. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Mennyire híressel?

Világhírű,országos,netceleb stb.

2013. aug. 21. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Úgy vélem, ez itt pont az a kérdés, amely alatt egyesek fel kívánják mérni a GYK-re válaszolgató férfiak agresszivitását, irigykedését, harciasságát. :)
2013. aug. 21. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
2-es jól mondja, ez igencsak provokáló kérdés.
2013. aug. 21. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Majd indul a Valóvilág 6 és oda jelentkezzél és celeb leszel.
2013. aug. 21. 19:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Elég az is ha Magyarországon híres, de ne ilyen celeb meg való világos legyen, hanem akit el is ismernek, nem kiröhögnek.
2013. aug. 21. 19:08
 6/9 anonim ***** válasza:
például?
2013. aug. 21. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megsérteni, de nekünk átlagos nőknek soha nem lesz rá módunk híres férfiak körében megfordulni, tehát ez egy rózsaszín álom marad. Az ábrándozással álmodozással csak eldobod magadtól a lehetőségeket, hogy ha ugyan átlagos hétköznapi pasi lenne a barátod de rá is épp oly büszke lehetnél , egy nap meg arra ébredsz, hogy de kár volt ábrándozni... Hidd el nem oktatlak, meg nem akarlak megsérteni sem mert nekem tök mindegy mert semmi közöm hozzá ki hogy alakítja az életét, csak jóból írtam hidd el. 28/N
2013. aug. 21. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez így nem teljesen igaz, ahogy az utolsó írja, mert például most voltam a vívó vb-n, és ott aztán rengeteg olyan pasi van, akire méltán lehet büszke a barátnője. Simán lehetett ismerkedni is, csak a baj, az, hogy a legtöbbjük már foglalt, vagy házas, vagy barátnője van. De annyira közvetlenek voltak a sportolók, hogy némelyikkel úgy éreztem mintha már több éve ismernénk egymást.
2013. aug. 21. 19:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocs, de őszinte leszek. Ezt olvasva egy szó jutott az eszembe, az pedig a "Rib-anc"
2013. aug. 21. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!