Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy nagyon konzervatív lánnyal?
elég sok elmebeteg ökörrel találkozom a munkámból kifolyólag, és még egy rugalmatlan, vaskalapos, értetlen hülyével kössem az össze az életem?
Kösz, de nem
Pontosan erre gondolok, amit Amado atya mondott.
De cserébe sose hagyna el. Nem csalna meg, akkor se jönnétek össze ilyen lánnyal?
"Pontosan erre gondolok, amit Amado atya mondott.
De cserébe sose hagyna el. Nem csalna meg, akkor se jönnétek össze ilyen lánnyal?"
Hát, de miért nem? Nem azért mert annyira szeret, hanem mert az elvei nem engedik, amiket ki tudja meddig tart meg. Vagy azért mert nem is tudna, mert más pasinak nem kell.
Nekem nincs bajom azzal, ha egy lány érthető szinten konzervatív. Ez alatt azt értem, hogy kell neki udvarolni, elvár egy bizonyos szintű törődést, elvár férfias kvalitásokat, szerepeket a kapcsolatban (ez utóbbi szerintem kifejezetten előny), esetleg vallásos, hagyományos családmodellben gondolkodik.
Ellenben az ilyen értelmetlen berögződéseknek semmi értelme amiket Amado felsorolt, kifejezetten idegesítőek.
28/F
Hát ez vicces :)
Rólad van szó? Nem hiszem, hogy van egy törvénykönyved amibe mindez le van írva. :D Egyébként én is konzervatívnak mondanám magam, de már elegem van a mai lányokból mert nem értem őket. Elvárják, hogy szeressék és ne csalják meg őket de cserébe még ennyit sem képesek adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!