Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy függetlenség mánia a férfiak részéről?
de értelmes kérdés,, remélem "sok" választ fogsz kapni,,
amúgy se tudom miről beszélsz, de én pl nem független vagyok, csak vagyok és kész, nem kategorizálom be magam, ez amúgy ba**** uncsi, gagyi téma, más nézhet szinglinek, egyedülállónak, függetlennek, leszarom
Pl. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Szóval minden tök jó egy lánnyal,aztán ha kapcsolat szóba kerül akkor jön,hogy kell a függetlenség stb.
"Az elvárásaid.
Minden pasinak tele van a púpja azzal, hogy míg te csak alánnyal szeretnél lenni, a lánynak elvárásai vannak. Ez kell az kell, ezt ne csináld azt ne csináld."
Itt van ez a válasz...Találsz valakit,jó vele,mégse lesz több,mert elvárások meg stb...Ez mégis miért jó?
Azt hiszem, lassabban alkalmazkodnak a közös élethez, és annak szabályaihoz.
A csajok kiskoruktól szoros közösségben élnek, klikkekbe tömörülnek, tanulják az alkalmazkodást a közösség íratlan szabályaihoz.
Addig a fiúk bandáznak, mindenki tudja a helyét a csapatban, vannak főnökök és csicskák. Egyszerű, erőn vagy hatalmon alapuló rendszerben mozognak.
Ezek után egy nővel együtt élni eléggé rázós. Sok munka kell az alkalmazkodáshoz, és sokszor nem éri meg a próbálkozást az a sok hiszti, amivel a nők jelzik ha valami nem OK.
Akkor inkább szólóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!