Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelem a fontosabb vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem a fontosabb vagy az összhang?

Figyelt kérdés

Egy házasságnál a szerelem megléte a fontosabb vagy az, hogy habár szereted (nem szerelemből, de fontos neked) inkább jól passzoltok és különösebb konfliktusok nélkül eléldegéltek? Működhet egy kapcsolat szerelem nélkül is?

Ha valakinek van tapasztalata megoszthatná!

2009. okt. 29. 10:07
 1/2 anonim ***** válasza:

tapasztalatom nincs, véleményem van. ha elfogadod.

Szerintem a szerelem kezdeti lángolása elmúlik 1-2 év de lehet hogy 5 év alatt. innentől kezdve kezd átmenni valami egészen másba a dolog, nem semlegességbe, hanem abba amit írsz, összhang, szeretet, fontos a másik. Szerintem ez sokkal nagyobb összetartó erő lesz a későbbiekben, ismered a másik embert mint a tenyeredet, eltudsz vele beszélgetni mindenről, egymást kiegészítitek. Persze ehhez érzelmi érettség kell... ha valaki az első szerelmével házasodik össze, lehet hogy nem lesz elég nagy az összetartó erő, de ha valaki már tapasztalt, és tudja hogy kell kezelni azt amikor elmúlik a lángoló szerelem, akkor sokkal jobb lesz utána, szerintem. 23F

2009. okt. 29. 10:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem sincs tapasztalatom, de szerintem nem feltétlenül múlik el a szerelem még 5 év után sem. Én ismerek olyan házaspárt, akik már 17 éve együtt vannak, és állításuk szerint a mai napig szerelmesek egymásba :D Tehát szerintem nagyon fontos a szerelem, de nagyon ritka az, hogy 10 évnél tovább tartson...Ezért végülis a kötődés lehet még akár erősebb is a szerelmnél....

Bocsi, hogy regényt írtam de ez a véleményem :)

2009. okt. 29. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!