Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tapasztaltátok? Létezik-e olyan szerelem a férfi részéről, amikor feltétel nélkül szeret, és nem csal meg, tisztel, elmondja mindennap hogy tökéletes vagy?

Figyelt kérdés
Csak olyan lány,nő írjon akivel a barátja,párja,férje már több mint, 4 éve ilyen! köszi
2013. aug. 19. 20:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9. biztos vagy benne, hogy ilyen voltál? Hacsak nem te voltál neki az első, vagy túl fiatal volt akkor ez szinte lehetetlen, mert szerintem ha valakivel így bánnak az bizony nagyon megbecsüli!Ki akarna egy ilyen partnert elveszíteni? Senki!
2013. aug. 19. 20:22
 12/18 A kérdező kommentje:

10. én ilyesmire gondoltam, mint amit te írtál. Persze, hogy vannak konfliktusok, én csak arra gondoltam, hogy tiszteljen,hűséges legyen, szeressen, figyelmes legyen. Ez már olyan kapcsolat lehet ,mint amire én gondoltam :)

meg tudhatom, hogy hogy sikerült egy ilyen személyt találnod?:)

2013. aug. 19. 20:25
 13/18 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Őszintén szólva, sok türelem kellett hozzá. Mi még nagyon fiatalon jöttünk össze, komolytalannak indult a kapcsolat, csak buliztunk stb Telt múlt az idő, egy idő után én már tovább léptem volna, ő még nem...Nem volt könnyű időszak, rengeteget veszekedtünk, úgy tűnt teljesen mást akarunk, másfelé tartunk. Ha ekkor nem tartok ki mellette sosem jutunk el arra a szintre ahol most vagyunk. csak időre volt szüksége, többre mint nekem, hogy megkomolyodjon, de ettől még nem rossz ember, ezt beláttam én is, és adtam neki időt. Hiszen szerettem, így megérte...:) Szerencsére nem kellett sok idő, hogy neki is benőjön végre a feje lágya, így jutottunk el oda ahol most vagyunk, első babánkat várjuk, és boldogok vagyunk. Az a helyzet, hogy az a tapasztalatom, hogy sokan az első nehézségnél megfutamodnak, és nem harcolnak azért akit szeretnek. Pedig megéri...:)
2013. aug. 19. 20:36
 14/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszodat! :)nagyon szerencsés vagy!és gratulálok is !! :)

de tudod az a baj,hogy van aki hiába küzd, és hiába tart ki a másik mellett a nehézségek ellenére is ,ha a másik fél egyszerűen "javíthatatlan" .te nagyon szerencsés voltál !

ami nyugtat, hogy létezel és a párod is ! :D

2013. aug. 19. 21:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Ismét 10-es: Szerintem az én férjem volt a javíthatatlanság mintaképe...:P Nincs javíthatatlan ember, és nincs lehetetlen. De ez csak akkor igaz, ha kölcsönösen szeretitek egymást. Ha nincs meg a szerelem, akkor aztán csinálhatsz bármit...De amíg szerelem van (mindkét részről), addig nem szabad feladni, sztem...Hány éves vagy amúgy?
2013. aug. 19. 21:10
 16/18 kolosszus22 ***** válasza:

Tökéletes ember nincs, az a nő meg pláne nem az aki azt várja, hogy minden nap ezt mondogassa neki a párja, ez bizony önértékelési zavarokra utal.

26F

2013. aug. 19. 21:40
 17/18 A kérdező kommentje:

Vicces, hogy írják néhányan hogy tökéletes ember nincs. Mert ez lenne a tökéletes ember? Az aki hűséges, tisztel és szeret?? Akkor a mai világ már nagyon brutális :D "örülj, hogy nem vág pofán oszt jó van" ez megy kb...

10-es : 20 éves vagyok. de szerintem ha nem működik a dolog akkor ki fog szeretni az illető előbb utóbb a másikból nem?mármint ha van a javíthatatlan fél, és a szerelme folyton azon fáradozik , hogy "megjavuljon" ,akkor előfordulhat hogy a javíthatatlan kiszeret mondván, nem fogadsz el úgy ahogy vagyok :)

2013. aug. 19. 21:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha egy nőnek ilyen igényei vannak, biztosan nem tökéletes! A feltétel nélküli szeretet is hülyeség, ahogy a "Te tökéletes vagy!" mondogatása is. Szerinted nem beteges az a nő, aki ezt várja? Egyik barátnőm pl. azt mondta, hogy tisztában van a saját értékeivel, megbecsüli magát eléggé, és ezért nem is igényli egy pasitól sem, hogy túl gyakran erősítgesse az önbizalmát, illetve udvaroljon neki.
2014. ápr. 25. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!