Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én nem értem meg őt? Tényleg én vagyok a gonosz?
17 éves lány vagyok, a barátom 21. Tegnap sütöttem sütit délután. Este, mikor a barátom átjött, megpusziltam, megöleltem, azután rögtön akartam neki hozni sütit, mert kíváncsi voltam a véleményére. Ő út közben még "le akart fogni", illetve szorosan meg akart ölelni, amit én viccből próbáltam kikerülni, hogy márpedig tőlem most sütit fog kapni, majd utána megölelem. Ki is mentem, hoztam kistányéron. Leült vele, lekezdte enni - ezalatt én közelebb mentem hozzá, hogy majd adok neki puszit. Ő félrehúzta a tányért, nyilván, hogy ki ne boruljon. Én erre szintén viccelődve úgy tettem, mint aki nem érti, miért húzza el a tányért, és vigyorogva mondtam neki, hogy jólvanmár, ne sajnálja, és az egyik szelet végébe beleharaptam - különben is, az elején kínálta. Miután végzett, annak a szeletnek a végét otthagyta. Megkérdeztem, hogy most azért, mert beleettem? Azt mondta igen... Meg hogy neki nem volt kedve már azt megenni. Mondanom sem kell, nekem ez iszonyat sz*rul esett, és próbáltam megtudakolni, hogy most ugyan miért nem volt hozzá kedve? A válasz mindig csak annyi volt, hogy "mert csak". A végére már olyat mondott, hogy mert az már hideg és nyálas... [mintha úgy ennék bármit is, hogy csorog a nyál a számból...] Ezek után még én lettem a gonosz, mert én nem értem meg, hogy hát neki nem volt kedve - és meg mertem kérdezni, hogy amikor máskor a számból veszi el a csokit, vagy megcsókol, az nem hideg és nyálas? Erre szintén annyi volt a válasz, hogy mert én mért nem vagyok képes megérteni, hogy neki nem volt kedve. Ja igen, és én meg se öleltem, mikor ő jött...
Most őszintén, szerintetek kinek van igaza? Meg egyáltalán, hogy mondhat ilyet a saját barátnőjének, akivel lassan két éve együtt van? Hogy kellett volna erre reagálnom, ha egyszer nagyon-nagyon megbántott? Ugortam volna a nyakába? :S

na igen, de ha én nem szeretem, hogy beleesznek a kajámba, akkor én sem csinálom a másiknak... mert ám ő is szokott ilyet...
meg nem a süti miatt van a gond, hanem amiatt, amit mondott... hideg és nyálas... ez nagyon szíven ütött :S

Nem tudom miért nehéz elképzelni, hogy van olyan ember, aki mások kajájába beleeszik, viszont azt ki nem állja, ha bárki beleeszik az övébe.
Ha értelmetlennek tűnik, akkor is emberi. Az étkezéssel kapcsolatos szokások pedig szerintem a gyerekkorból erednek, sokkal mélyebben vannak a barátodban, mint gondolnád.
Az pedig valóban hiszti volt, hogy a fentiek fényében nem fogadtad el a "mert csak" választ. Mégis mit válaszoljon erre? Értelmes válasz nincs rá, nyilván az sem az, hogy hideg és nyálas. A más által megkóstolt étel elutasítása egy zsigeri érzés, és sok emberben megvan, nem tud vele mit tenni, együttél vele, kész.

De lett volna normális válasz! Méghozzá az, hogy ne haragudj, de nem szeretem, ha beleesznek a kajámba.
És a pasi rendezett hisztit, mert ez a "csak mert nem", meg "hideg és nyálas", és "még csak meg sem öleltél" FÉRFI hiszti.
Szóval itt egyáltalán nem a kérdező a hibás én is megsértődtem volna a páromra ha ilyet mond, azért tudja már, hogy hogy beszél velem én sem mondok ilyet neki és nem csinálok úgy mint aki undorodik tőle.
Szerintem mindazonáltal ne csinálj belőle balhét de beszéljétek meg. Mond el neki, hogy rosszul esett és hogy arra gondolsz, hogy talán nem szereti ha valaki beleeszik a kajájába. Szeretnéd megtudni így van -e.
Ha meg ezzel nincs gondja, akkor valami nem stimmel, szerintem.

A kérdező megkérdezte miért nem eszi meg, a barátja nem akart rá válaszolni, mert nem szeretné azt mondani a barátnőjének, hogy azért nem kéri a végét, mert nyálas és hideg, hiszen nem akarja ezzel megbántani, és még magának is furcsa, hogy így érez, de ez van.
12:19-es diplomatikus válasza jó lett volna, úgy látszik ezt még tanulnia kell a srácnak.
Én már csak azt nem értem, hogy az emberek miért kérdeznek olyanokat, amikre nem esne jól a válasz nekik, és amikor megkapják, akkor megsértődnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!