Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Mi a baj a független...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mi a baj a független nőkkel?

Figyelt kérdés
Azokkal, akik nem tudnak egy héten minimum 3-szor együtt lenni a szerelmükkel, nem akaszkodik rá a pasira, ha nem hívja fel időben, akkor ugyan felhívja, de nem drámázik, csak megkérdi minden okés-e? Nem féltékenykedik, egyebek...
2013. aug. 19. 19:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom velük. 20/F
2013. aug. 19. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:

na várj itt valami paradoxon van független nő....niccs egy héten 3-szor a szerelmével? ....most akkor mi van? :D

nálam a független=szingli :D Amúgy nekem a leírtak teljesen megfelelnek sőt ilyesmit keresek hiszen én csak hétvégén érek rá akkor van csak szabadidőm :) és ezzel h nem drámázik felhív teljesen rendben van és h nem drámázik féltékenykedik az meg főleg előny rengeteg fejfájástól megkímélne :D

2013. aug. 19. 19:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen nő?
2013. aug. 19. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:

hát a tapasztalatom az, hogyha egy lány így viselkedik, az nem is érez igazán semmit

vígasztaljatok meg, hogy nem így van :D

2013. aug. 19. 19:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát, én ilyen vagyok. De mind emellett nagyon szeretem mindig a barátomat, csak nem akaszkodom rá. Nem szoktam sms-eket írni... Max akkor, ha ő ír nekem először. Egyszerűen nem bírok naponta találkozgatni... Nem megy. Mindig megvárom míg a pasi kezdeményez, és azt mondják nehéz eset vagyok. Nem akadok ki, ha a pasinak közbejön valami. Általában én is elfoglalt vagyok... Ettől még szeretem imádom.
2013. aug. 19. 19:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát elég ritka az ilyen nő :)
2013. aug. 19. 19:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy bújós csaj vagyok, és szeretem, ha szeretgetnek.
2013. aug. 19. 19:49
 8/11 anonim ***** válasza:

egyébként az én exem is ilyesmi volt, mondjuk ennél sokkal durvábbakat megcsinált és ki is derült 4 hónap után, hogy nem érzett semmit csak szórakozott

szóval ezért ítélem el az ilyesmit de te biztos szeretheted a párod :D

2013. aug. 19. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Együtt élés akkor felejtős. Hosszú távon nem kéne.
2013. aug. 19. 19:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Nálam ott kezdődik, hogy aki iránt nem érzek semmit, azzal nem állok össze.
2013. aug. 19. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!