Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Kicsit kibuktam ezen.
Figyelt kérdés
1 hónapja voltunk együtt és a lány még szűz volt aztán találkozott valaki mással aki az első napon megrontotta majd otthagyta... és a lány simán belement és most is inkább őt szereti2009. okt. 29. 09:41
1/2 anonim 

válasza:

A nőknek valamiért szükségük van arra, hogy alázzák őket, de tényleg, ezt én is tapasztaltam.
Felejtsd el a csajt.
2/2 anonim 

válasza:

Hát kérlek, kifogtál egy kis rib@ncot. Az a csaj csak fel akart vágni a barátnői előtt, hogy már dugott, szerintem te is csak arra kellettél volna, de mivel 1 hónapig nyomult és nem fektetted le, inkább keresett más palimadarat. Undorító dolog így játszadozni mások érzéseivel, remélem, egyszer visszakapja az a kis lotyó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!