Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jön össze soha?
16/F vagyok.
Na, nem volt még soha barátnöm:/
Vannak barátaim/barátnöim(csak nem ojan..) és azt mondták h nem vagyok ronda stb..hanem helyes, joképü:)
Rendesen öltözködöm, ápolt.
Barátkozo tipus vagyok..és ezt nemértem:O
Vannak a gyökerek hogy: "Hu figyelj, most csaptak ki 3iskolábol, jössz k*rni? -Persze". Én full nem ilyen vagyok, nemis szoktam társaságban csunyán beszélni(magánszférában igen, meg max msnen).
A sok lánynak ez miért jön be? Annyira lecsapnék 1x egy ilyen gyökeret..:/
Bocs ha hosszu volt, de kösz h elolvstad:)
Kieg.: Probálkoztam is, de elhajtottak h: "figy. nagyon jobarát vagy" stb...
És félénk is vagyok:$
Viszont néha szoktam szemezni lányokkal, pl buszon sulibol hazafele..

Szia,
sajnos a korodbeli lányok között kevés, aki normális gondolkodású. Várjál türelmesen, fiatal vagy még, eljön a te időd is. Elvégre jó parti lehetsz a leírás alapján :).
Járjál el olyan helyekre, ahol kulturálódni is lehet a szórakozás mellett - múzeum, könyvtár. Oda az értelmesebb lányok járnak. És megpróbálkozhatsz a netes társkeresővel is. Sok aranyos lány keres ott párt - én is annak idején ott találtam meg az igazit. :)
Fej a fejjel!
Szép napot!
Mimi 26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!