Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lányok akik nemszívesen ülnek egy fiú ölébe (nyilvános helyen) mert az olyan közönséges. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 00:33
1/7 anonim 

válasza:

Én azért nem szeretek a párom ölébe ülni, mert egy kicsit molett vagyok, tudom, hogy nehéz vagyok, nem akarom terhelni ezzel. Pedig néha odahuz, hogy üljek oda, de nem.
2/7 anonim 

válasza:

nyilvános helyen én se ülnék a barátom ölébe ill. nem lógnák a száján. az sztem intimebb dolog mint kézen fogva az utcán sétálni.
3/7 anonim 

válasza:

nekem buszon v ilyesmi helyen is szokott, szerintem nincs vele semmi gond
4/7 anonim 

válasza:

Lehetosegek:
a, a baratjat nemreg meteltek korbe
b, a baratjanak nincs laba
c, nem ismerik a fiut es olyan hihetetlen prudek, h nem ulnek egy ismeretlen olebe
d, felnek, h raulnek a herejere
Illetve a rendkivul valoszinutlen e, variacio: rendelkeznek vmi moralis alappal es nem tukmaljak masokra azt, ami nem tartozik rajuk.
5/7 anonim 

válasza:

Azt jelenti, hogy nem szívesen ülnek egy fiú ölébe (nyilvános helyen) mert az olyan közönséges.
6/7 anonim 

válasza:

Én míg sulis voltam az osztálytársnőm mindig ült az ölembe a buszon, pedig nem is jártunk, csak jó barátok voltunk. Szóval nincs semmi rossz benne
7/7 anonim 

válasza:

Azt ,hogy a csaj jól látja a dolgokat!!Engem irritál ha azt kell néznem a buszon ,hogy hogyan nyalják egymást!Senkit sem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!