Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elég a férfiaknak egy butább nő szerelme? Lusták vagytok?
Jellemzően az olyan nők akiket leírtál kissé elszálltak,kiszámíthatatlanok,okoskodók,tele elvárásokkal.
Én pedig boldog kacsolatot szeretnék nem taktikai játszmát.
A könnyű azért jobb, mert egy idő után tele van a hócipőnk azzal hogy ezek a mindent elváró magas igényű lányok szinte megközelíthetetlenek és elutasítóak, és elvárják h sokat teperjen nyaljon az ember.
Egy ilyen csajt viszont könnyebb összeszedni.
Én szeretem az intelligens, értelmes nőket, de eddig nagyrészt csak okoskodó, tudálékos, idegesítő, komplexusos, túlkompenzáló, seggarc csajokkal hozott össze a sors!
26F
Csak egy buta férfi fél egy okos nőtől.
Barátnőmmel ugyanazon a szakon végeztünk, nagyon okos, nagyon intelligens nő, sok mindenben lepipál (más dolgokban meg én vagyok a jobb).
Mindenről el tudunk beszélgetni, sose unatkozunk.
Nem tudnám elképzelni az életem olyasvalaki mellett, akivel nem vagyunk ugyanazon a szinten.
Akkor egy törődő de intelligens szobapapucsnak nem lenne esélye nálad?
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!