Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nagyon szeretném hogy legyen már fiúm?
Figyelt kérdés
13/L2009. okt. 28. 21:28
4/16 anonim válasza:
Ez teljesen normális semmi baj nincs...csak nem kell az ilyeneknek egyből az ágyban kezdődnie
5/16 anonim válasza:
Ha van már melled, ráadásul elég szép, akkor nem gond.
6/16 anonim válasza:
ha csak azért kell egy fiú h legyen mit mutogatnod akkor az gond
7/16 anonim válasza:
Ha tényleg szereted a fiút nem baj.
Én is annyi idős vagyok mint te és nagyon szerelmes vagyok egy fiúba, de tényleg. Most gondolom páran megírják, hogy 13 évesen mit tudhatok én a szerelemről, de én tényleg szeretem őt. Már több mint 1 éve. Csak sajnos egyoldalú. Úgyh szerintem nem baj ha akarod, hogy barátod legyen.
8/16 anonim válasza:
hát bajnak nem baj, de elég fiatal vagy még hozzá
9/16 anonim válasza:
Nem baj,de ne akard túl görcsösen,és amúgy is ráérsz még:)
10/16 anonim válasza:
Bajnak nem baj, de azért minden lépcsőt járj végig, ne ugy mint a cigók, akik 14 éveskorukra kiszarnak 1 rajkót, aztán 16 évesen a másodikat 21 éves korukra meg 3 gyerekük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!