Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, Ti mivel lepitek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti mivel lepitek meg olykor párotokat?

Figyelt kérdés
Szerintem néha szükség van egy kis meglepire, amitől másabb lesznek a dolgok. Én vagyok a lány, 17, ő 23. Fél éve vagyunk együtt. Ő már dolgozik, én még természetesen tanulok, elszoktunk menni a környéken lehetőségekhez mértem helyekre. Moziba, állatkert, erdőbe sétálni, le a tóhoz, elmenni gyrosozni stb. De mindig ő fizet. Én szoktam náluk aludni, de akkor sem egy ágyban, nem azért mert nem lehet, csak neki egyszemélyes ágya van, azon alszok én, ő kint az előtérben egy ágyon, ahol elférnénk, de akkor az öccsének rajtunk kéne átmennie folyton, ezt így nem akarjuk. Illetve 7-8 utána már lent se lehet mászkálni, csak a szobájában, mert szülök nyitott ajtónál alszanak már akkor tájt. (Nem tudom miért nem lehet bezárni azt az ajtót, hogy ne kelljen lábujjhegyen szöszmötölni egy pohár vízért. Tehát ti mivel lepitek meg néha a párotok csajok? (még nem feküdtünk le)
2013. aug. 18. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Felviszem neki a pohár vizet :)
2013. aug. 18. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Fél éve vagytok együtt és még nem feküdtetek le? :O Nem vagyok ribi, még mielőtt bárki azt gondolná, csak nekem már ez irreális :DD És én nem is tudom hogy bírnám ki, ha nem egy ágyban aludhatnék Vele, ha tudom, hogy Ő is ott van... én kollégista vagyok, egy személyes ággyal és mindig megoldjuk, eddig mindig együtt aludtunk az egyszemélyes ágyban :D Én például amikor félévesek voltunk a barátommal, sütöttem neki szív alakú tortát :) Imádják, ha egy lány házias és tudják, hogy tud főzni, sütni, lepd meg saját készítésű sütivel vagy pedig amikor nálatok nincsenek ott a szülők, akkor hívd át és készíts neki vacsit :)Vagy pedig készíttess Neki pólót vagy bögrét, vannak olyan boltok, ahova ha viszel be pl. pendrive-on valami motívumot, azt ezekre ráteszik és irtó aranyos :)Készíttess neki olyat, amit szeret :) Például az én barátom imádja az autókat és csináltattam neki egy vicces, de aranyos pólót ehhez kapcsolódóan és hordja! :)
2013. aug. 18. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Én se feküdtem le a barátommal még és mindig próbálok valamilyen meglepiket kitalálni, ami nem szexuális.

Most nálunk fog aludni. Azt a napot romantikusra akarom tervezni. Csinálok valamilyen finom ebédet vagy vacsorát, készítek egy meglepi sütit ( [link] és egy gyertyafényes masszást kap.

Én szeretnék egy romantikus közös fürdőt is, de az már nem férne bele...=/

Én is várnék ötleteket, ha bárkinek eszébe jut valami romantikus dolog!:)

2013. aug. 18. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Pettingelni szoktatok?
2013. aug. 18. 16:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!:))

Öröm ilyet olvasni, hogy fél év után nem feküdtetek le!:)

Komolyan mondom, ez feldobta a napomat!

Így kell csinálni! Maximálisan egyet értek!

-Viszel neki egyet a kedvenc csokijából, vagy valamilyen édességet. Eldugod a szobájába, és másnap írsz egy SMS-t, hogy " Van egy meglepim, nézd meg ..."

- Néha( !!) szerelmes sms-t írsz neki. Nem netről szedsz le valamit, hanem az érzéseidet fogalmazod meg

- Csinálsz neki sütit

- Mondod, hogy menjetek el spontán sétálni, és egy kis mini piknik kosarat teszel a táskádba ( két szendvics+üdítő)

22 L

-

2013. aug. 18. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!