Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-Lányok, ti milyen karácsonyi ajándékkal lepitek meg a párotokat?
3. Akkor szülinapra sem adsz ajándékot mert akkor is "kötelező"?
Szerintem buta dolog ezt így felfogni. Szeretek ajándékozni, és a Karácsony a szeretet ünnepe. Nyilvánvalóan nem az ajándék a lényeg, de ha az ember szeret adni és kapni..főleg adni, akkor persze máris jön az ajándékozás.
Tőlem egy pulcsit és egy övet kap a párom. Most ezeknek örülne. :)
1.A hoteles ötletböl kikövetkeztetni hogy ott nem csak alvás lessz ;)
2.Igen,én is szoktam ajándékozni még ha nincs is alkalom rá.
3.A párom is játszik valami idétlen harcolgatós játékkal,a kedvenc karakterét meg annyiszor emliti hogy te ne tudd meg,szerintem örülni fog a barátod a rajznak :D tuti
4.A jó meleg kabát mindig is jó ajándék télen,látszik hogy gondoskodsz róla,télen is jól öltözzön és melegen :)
És te mivel leped meg a párod kérdező? :)
Neked is Kellemes Karácsonyt! :)
Nos ..az első évfordulónkra egy ezüstkarkötőt kaptam tőle,ami a szerelmünk záloga lett,azóta sem veszem le :$
És most én is vettem neki egy ugyanolyat amit ő a jobb karjára húz fel.Tudom hogy ezt szeretné mert sokszor említi hogy de jó lenne ha az én kezemen is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!