Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti lefeküdnétek így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lefeküdnétek így egy lánnyal? Többi lent

Figyelt kérdés
Megvan köztünk a kölcsönös vonzzalom. Ha lefeküdnénk belémszeretne,én viszont nem, és nem tudnék vele járni csak a testiek miatt, nekem ahhoz több kell. Eltérőek vagyunk, nem tudnám úgy szeretni...
2013. aug. 18. 12:19
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mindig is az igaz szerelmet kerestem, aztán mindig csalódtam. Szűz vagyok még és leheth ezmiatt mennék bele :/ Hát a lányról sokan rossz véleménnyel vannak... leheth nekem lenne nehezebb lefeküdni vele mint neki velem. . de utána nem akarom hogy én legyek a köcsög aki kihasználta és h minden közös ismerősünknek kiveszêljen...
2013. aug. 18. 12:38
 12/22 anonim ***** válasza:
52%

Mondd el neki, hogy szeretnél vele szexelni, de nem tudnál vele elképzelni kapcsolatot, és csak akkor, ha neki is jó így.

Sajnos jártam úgy, hogy a pasi behülyített kapcsolattal, közbe csak dugni kellettem (na nem 1 alkalommal, hanem jó sokszor, miközben végig elhitette velem, hogy mi kapcsolatban vagyunk. Na azt senkinek nem kívánom. Egy szexkapcsolat, ahol mindenki tudja, hogy állnak egymáshoz, az más. De ez... ez undorító.)

2013. aug. 18. 12:39
 13/22 anonim ***** válasza:
és miből gondolod hogy belédszeretne? lehet aztán hogy nem
2013. aug. 18. 12:46
 14/22 anonim ***** válasza:
Én állva csinálnám az ilyennel.
2013. aug. 18. 13:03
 15/22 anonim ***** válasza:
Addig amíg nem szeretek egy fiút, és nem vagyok szerelmes bele szóba sem jöhet a szex. Mi az, hogy a szex után beléd szeretne. El vagy tájolva kisfiú.
2013. aug. 18. 13:06
 16/22 Villácska ***** válasza:
Ja csatlakozom egyik előttem szólóhoz. Állva szexeljetek úgy nem mondhatja azt hogy lefeküdtetek.
2013. aug. 18. 13:24
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes lesz, nyakadba zúdítasz egy halom gondot. Kell ez? Levakarhatatlan lesz, és még jó csaj se. Az ilyet el se szabad kezdeni.
2013. aug. 18. 13:57
 18/22 anonim ***** válasza:
Ja ismerem az ilyent, kidobod az ajtón visszamászik az ablakon. És nem akar mást, csak b a s s z n i, B a s s z n i, B A S S Z N I !!!
2013. aug. 18. 14:01
 19/22 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is igy gondolom, hogy gond lenne belőle a későbbiekben...
2013. aug. 18. 17:49
 20/22 anonim ***** válasza:

hagyd! azt fogja mondani ,ha el is mondod neki ,hogy jaaj igen persze gyere... aztán megtörténi ka dolog, és kutyául leszel, mivel nem tud tőled szakadni.

nekem is volt így, sok lánnyal. ha már " belém szeretne ,ha megtörténne" dolog van, akkor már szerelmes beléd. EZT JEGYEZD MEG! úgy hogy ne tedd. nem is szabadna beszélnetek. kihasználod az idejét az életéből

2013. aug. 19. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!