Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lefeküdnétek így egy lánnyal? Többi lent
Mondd el neki, hogy szeretnél vele szexelni, de nem tudnál vele elképzelni kapcsolatot, és csak akkor, ha neki is jó így.
Sajnos jártam úgy, hogy a pasi behülyített kapcsolattal, közbe csak dugni kellettem (na nem 1 alkalommal, hanem jó sokszor, miközben végig elhitette velem, hogy mi kapcsolatban vagyunk. Na azt senkinek nem kívánom. Egy szexkapcsolat, ahol mindenki tudja, hogy állnak egymáshoz, az más. De ez... ez undorító.)
hagyd! azt fogja mondani ,ha el is mondod neki ,hogy jaaj igen persze gyere... aztán megtörténi ka dolog, és kutyául leszel, mivel nem tud tőled szakadni.
nekem is volt így, sok lánnyal. ha már " belém szeretne ,ha megtörténne" dolog van, akkor már szerelmes beléd. EZT JEGYEZD MEG! úgy hogy ne tedd. nem is szabadna beszélnetek. kihasználod az idejét az életéből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!