Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, lúzer dolog, ha duci barátnőd van?
ma 12:19
Mennyire ducira gondolsz?
" Én biztos rossz ember vagyok, de ha látok egy vékony srácot egy kövér csajjal, nem tehetek róla, az jut eszembe, hogy biztos már csak ők maradtak neki, és nem kellett egy jó csajnak sem."
Ezt csak azért írtad, mert még nem érintett meg a szerelem. Hidd el, hogy a szerelem nem válogat.
Csak a külső emberek tudnak hasonlókra gondolni, de az e több millió testesebb lány és a vékonyabb férje, rád sem hederít. Maximum hü lye ez a pasi legyintéssel téged lenézve odébb áll.
" Én biztos rossz ember vagyok, de ha látok egy vékony srácot egy kövér csajjal, nem tehetek róla, az jut eszembe, hogy biztos már csak ők maradtak neki, és nem kellett egy jó csajnak sem."
Ez hülyeség ismertem nem is egy nagyon jó pasit, minden jó nő oda volt érte, de valamiért mégis egy undorító hájtömb kellet neki
#3 Akkor te nyomorék vagy. :D
Normális testalkatú csajt már meg sem tudsz szerezni, és akkor a ducik a menők nálad, mert a többit ki sem tudod próbállni. Én tudom, hogy sportos csajok sokkal jobbak.
Most pofázzá! :D
Összese jönnék olyannal aki kövér mert nem teszik.
Ha meg meghízna később akkor ösztönözném hogy fogyjon le, különben kiábrándulok belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!