Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet-e a dolog?

Figyelt kérdés

Egy fiúval 1 hete folyamatosan beszélek, de úgy igazán éjjel-nappal. Mivel nekem ő az első és semmi tapasztalatom nincs (14 vagyok), ő pedig 16 és jóval többet tud az ilyen dolgokról mint én.. Szóval ő már nem szűz, neki több párkapcsolata volt, több emberrel csókolózott.. Igazából már 2-szer találkoztunk és ezen a héten is fogunk, távkapcsolat lenne amit egyikünk sem akart csak olyan szinten egymásba habarodtunk, hogy muszáj lesz mert egyikünk sem akarja elveszíteni a másikat.. Azt nem tudom biztosra, hogy ő szeret-e vagy mi van köztünk.. De állítólag különleges vagyok számára mert sok olyan dolgot mondott amit másnak állítólag nem. Azt mondta, hogy koromhoz képest érett vagyok. De én nem tudom eldönteni hogy ő a megfelelő ember akit közelebb engedhetek magamhoz. Egy hete minden róla szól, napjaimat a laptop előtt görnyedve töltöm, hiányzik is meg én tényleg szeretem csak azt nem tudom eldönteni hogy ő viszonozza ezt.Szerintetek?

14/L (ő 16)

2013. aug. 14. 13:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak talàlkozz vele de ne hagyd,hogy megcsòkoljon plàne le ne feküdj vele! Ha tènyleg akar akkor türelmes lesz,ha viszont csak meg akar dönteni akkor nem lesz türelme hozzàd! Ha neki adod a szüzessèged aztàn elhagy duplàn fogsz szenvedni!
2013. aug. 14. 17:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezt a ne hagyd dolgot már kicsit elcsesztem mert smárolni már smároltam vele! De a szüzességem tuti nem 14 évesen akarom elveszteni! Szóval ezzel nem lesz gond...
2013. aug. 15. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!