Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Mi lenne a helyes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy fiú ,akivel már régóta beszélgetünk és nagyon tetszik nekem, csak nem tudom, hogy hogyan mondjam el neki, meg félek a reakciójától is.. Nagyon kedves, figyelmes fiú, de vele minden nap pár percet vagy órát végig tudok beszélgetni a szexről. Titokzatos, nem képes bízni senkiben az előző csalódása miatt. Én is nehezen megkapható lány vagyok, mert vertek már át.. Szerintetek hogyan dobjam fel az együtt töltött időt vele? Hogyan fogja jobban érezni magát mellettem?
2013. aug. 17. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És ennél közelebb nem akar kerülni hozzád? Pl. hozzád érni, kedveskedni neked valamivel stb.?
2013. aug. 17. 20:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom..Eddig még nem vettem észre sajnos..:/
2013. aug. 17. 20:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát igen, lehet, hogy a pirulás még kevés önmagában, vagy nem érzékeli, hogy ez jóleső zavart jelent nálad, és fél, hogy megint pofára esik, ha kezdeményez. Mondom, ha úgy van, akkor részedről is kell egy kis nyitottság, és akár még némi testi kontaktus is belefér, meg te is bókolhatsz neki nyugodtan, az nekünk is jólesik.
2013. aug. 17. 20:26
 14/14 A kérdező kommentje:
Rendben.(:
2013. aug. 17. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!