Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg ezt a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nem párkapcsolati kérdés, de nem igazán tudom hova írhattam volna, ez csak kapcsolat. A legjobb barátnőmről lenne szó. Nos, eléggé szegény családban élek és vállaltam nyárra mukát amiből összejött egy kevés pénz a többségét anyáéknak adtam a maradékot pedig elraktam. Boldogan elmeséltem a legjobb barátnőmnek, hogy kerestem pénzt stb. Ők gazdagok, apukája állandóan utazik, a két nagyszülője pedig Los Angelesben lakik, a nagybátyáék meg Oroszországban. Anyukája meg orvos, na mind1. Szóval írtam neki, hogy most van egy kis pénzem. Erre ő egyből, hogy akkor végre mehetnénk vásárolni meg ide-oda stb. Mondtam neki, hogy nem elég hogy vásárolni sem szeretek, de én ezt a pénzt szeretném félre rakni és még gyűjteni hozzá, hogy majd a későbbiekben jól jöjjön. De egyáltalán nem érti meg, azért is mondogatja, hogy pedig nyugodtan elmehetnék vásárolni meg mozizni meg stb.

Hogyan magyarázzam el neki?

17/L

2013. aug. 17. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
hát így.
2013. aug. 17. 17:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy már mondtam neki.
2013. aug. 17. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem fogja megérteni, más világban él. Mondd meg, hogy ha vásárolni akar magának akkor elkíséred, de te nem akarsz semmit venni. Csak határozottan.
2013. aug. 17. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennél jobban ezt nem lehet elmondani.Ha még egyszer elkezdené mondani,határozottan,de nem bunkó módon,odamondod hogy "nem akarok vásárolni,mert félreteszem a pénzt,mit nem lehet ezen érteni?"
2013. aug. 17. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!