Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő várna rám tudom de nem várathatom sokáig mert szeretem és ő is. Mikor tegyem meg?
Marhára nem két hét után!
Jézusom... amúgy ha ilyen 18 évesek vagytok, akkor is csak kicsit változtat a dolgokon, inkább akkor tedd meg, mikor
úgy érzed, készen állsz rá!
Nincs olyan, h aktuális- nem aktuális. Te döntesz, és csak akkor tedd meg, ha mindent tudsz, minden el van tervezve, és egy apró félelem sincs benned!
2 hete? Hát az nagyon kevés idő! Ez egy olyan dolog, amit nem szabad elkapkodni, nem éri meg, mert egész életedben emlékezni fogsz rá. Előtte van egy csomó dolgod: gondoskodni a fogamzásgátlásról, megfelelő helyről és időről, illetve meg kell ismernetek egymás testét. Szóval ne szexszel kezdjétek, mert abból nem fog semmi jó kisülni.
Pontos időpontot nem fog tudni senki mondani, akkor tedd meg, amikor minden ideális, és mindeketten úgy érzitek, hogy többre vágytok.
Ha emiatt elhagy, nem is szeretett.
Amúgy hány évesek vagytok?
még szerintem legalább 1 hónapig nem aktuális....
ha már valamit szeretnél csinálni akkor maradjatok a pettingnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!