Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egyetemre megy, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egyetemre megy, mi lesz a kapcsolatunkkal?

Figyelt kérdés
A párom nemsokára egyetemre megy, én még a középiskolába koptatom a padot, 80 km fog minket elválasztani, mi lesz a kapcsolatunkkal? Nem az a típus vagyok aki bírja a távkapcsolatokat, eddig 30 km választott el minket egymástól, de a kollégium miatt csak hétvégén találkozhattunk, nagyon ritka volt hogy hétköznap is összefutottunk pár órára, de én ezt is nagyon nehezen viseltem. Nem tudom mi lesz velünk..

2013. aug. 17. 00:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
#9: kövezzetek meg, de ha én tényleg szerelmes vagyok, lehet akármilyen jó buli, csak a hecc kedvéért nem fogom pár óra buliért eldobni azt, akit szeretek, Lehet, hogy te igen, de sokan nem. Persze, értékrend kérdése. Van, akinél a szerelem előbbrevaló az eféle dolgoknál.
2013. aug. 17. 00:40
 12/14 anonim ***** válasza:
37%
tudod, valószínőleg az elején fel fogja adni és hazamegy,aztán megunja, hogy mindenből kimarad, hogy ha majd visszaemlékszik az egyetemi éveire akkor az utazáosokon kívül nem marad meg más, hogy egyedül van, nincsendk barátai, nem él közösségi életet, és akkor majd ritkábban megy. De legyen úgy ahogy te írod, én még nem láttam rá példát. De akkor már éljék le együtt az ételüket ha a fiú feláldozza érte az egyetemi éveit. Itt mot nem 1-1 buliról van szó. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
2013. aug. 17. 00:47
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

80 km :D:D:D

Mi 800 km-re egymástól éltünk távkapcsolatban, mégis kibírtuk egy ideig (később amikor a lehetőség adott volt persze összeköltöztünk, ennek már jó ideje). Más meg még többet is kibír. Mindezzel csak annyit akarok mondani, hogy ha tényleg szeretitek egymást kibírjátok. Ha a saját önzésetek fontosabb a másiknál, akkor nem. 80 km távval nyugodtan találkozhattok hétvégente, de ha nagyon akartok hétköznap is. Kb. 6.000 ft egy diákbérlet egy hónapra, időben meg 1.5 óra...

2013. aug. 17. 01:06
 14/14 anonim ***** válasza:

80 km tényleg kutyafüle ha elköteleztétek magatokat, hogy együtt maradtok.

én is voltam ilyen helyzetbe, többszáz km-re került mikor egyetemre ment, így alig láttuk egymást hetente. mondjuk nálunk közrejátszott más is (elhidegülés) így hamar vége lett. de amúgy is vége lett volna. ne legyen így nálatok! valamiképp lássátok egymást, videochateljetek. mert ha nem látjátok egymást gyakran, elszoktok egymástól.

2013. aug. 17. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!