Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, mit akarhat tőlem az ex barátnőm?
Tegnap megkeresett, hogy megcsináltatta a ciciket ( szilikon ) képeket is küldött, holott 3 hete barátja van, ő 19 éves, a férfi 33 :)
Szval nem tudom hová tenni a dolgot, hogy mire fel küldött képeket, azért ha nem akar tőlem semmit gáz a stori.... Tényleg nagy kapcsolatban lehet, sőt azt állítja a párját ez nem is zavarta :)
1.5 évig voltunk együtt, 3 hónapja szakítottunk, azóta mind a kettőnknek van új "párkapcsolata "

XD XD XD
Ember... Egyből John Candy - Hóbortos vakáció c. filmje jutott eszembe XD (akik látták tudják mit röhögök) Ehhez a kérdéshez ezt ide kellett írnom. XD
Haver, minden nő szokott ilyet csinálni. Ez szinte 90%-nál van így, főleg ha még barátilag váltatok el. Húzza az agyadat. Neked meg ugye bár sz@rul esik, hogy már nem a tiéd. Ne foglalkozz vele. Elvégre ha ő hagyott el, akkor sz@rj rá 2x akkorát. És nem érdemes vele fenntartani a kapcsolatot, mert neked lesz rossz. Az ő magánéletén meg, hogy miket gondolhat rólad stb stb felesleges gondolkodnod. Magadat fárasztod.
Max ha még érzel valamit iránta akkor:
Szakítsd meg legalább neten vele a kapcsolatot. Ha meg akar valamit a cicuka meg tud sztem internet nélkül is találni. De te ne kezdeményezz semmilyen formában beszélgetést vele.
Na ezt a filmet megnézem akkor kötelező jelleggel :D :D
Nem igazán váltunk el barátilag...sőt, volt minden, így van ő dobott, látom nagyon ráéreztél a lényegre :) de már másoknál érdeklődik, hogy mi van velem, mióta leszarom a fejét meg a cickókat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!