Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem még?
Figyelt kérdés
SOKSZOR VAN HOGY MAGÁTOL NEM KERES ERRE FEL HA AZT MONDOM H HAGYUK AZ EGÉSZET FEJEZZÜK BE AZZONAL HÍV SMST KÜLD ÉS AZT AKARJA H NE HADJUK ABBA! SZERINTETEK MIT AKARHAT? ( ( (MIÉRT FÉL H ELVESZÍT)?2013. aug. 14. 17:41
1/9 anonim válasza:
Szerintem vissza akarja szerezni a CapsLock gombját.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi:)nem direkt volt :)
2013. aug. 14. 17:46
4/9 anonim válasza:
Kapcsolj vissza kisbetűkre, úgy is hallak. :)
Azért fél, hogy elveszít, mert akkor nem lesz senki, aki körbeugrálja. Ő nem ad, de ha az a veszély áll fenn, hogy nem lesz senki többé körülötte, akkor rögtön pattog - na nem azért, mert hitelen belédszeretett, hanem azért, hogy megmaradjon az udvartartása.
5/9 anonim válasza:
Pontosan mit is csináltok ti együtt ?:D Konrkétan gondolom nem vagytok egy pár, csak amolyan összejárós stádiumban lézengtek?! Ha így van, akkor meg is válaszoltam a kérdésed. Nem attól fél hogy téged elveszít, hanem attól hogy nem lesz kivel "szórakoznia". De ezt most olyan hasracsapós módszerrel mondom, mert amit leírtál, abból nem sok mindent tudunk meg.
7/9 A kérdező kommentje:
a lényeg h nem vagyunk együtt!(még ugy sem)már regy ideje ismerjük egymást most pedig 3 hete kb sms telo meg volt már talirol is szo de az nem jött össze !és én mondtam h ha talizni sem tudunk meg sosem aktuális mindig közbe jön neki valami akkor inkább felejtsük el egymást ennek igy nincs értelme!és mikkor én ezt kimondom egyböl jön az üzi vagy a telo h nem én tényleg kellek neki stb!rem elég érthetöem írtam !!!és ezzel az a baj h ha csak simán üzit küldök akkor alig reagál de viszont ha azt mondom h befejeztem akkor egybö!!és ezt nem értem h miért van
2013. aug. 14. 18:01
8/9 anonim válasza:
Magyarán, vársz a szőke hercegre, akit seggbe kell rúgni ahhoz, hogy megmozduljon. Ne várj tovább, ha azt mondod hogy befejezed, akkor fejezd is be. Nem is csináltok semmit, akkor mié értelme van? Csak a saját idődet vesztegeted. Inst neki pápát, és ha valóban akar valami akkor majd összeszedi magát látványosan, és nem csak egy sms-t dob a kapualjba.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!egyet kell értenem veled mert ennek igy tényleeg nincs értelme
2013. aug. 14. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!