Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna téged ha a barátodnak/barátnődnek egy közösségi portálon a családi állapota egyedülállónak van beállítva?
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 15:57
11/18 anonim válasza:
engem zavarna,és megkérném,hogy állítsa át:)
12/18 A kérdező kommentje:
"Kedves" 5. válaszoló! Kérdeztem, válaszolnak. Ez nem azt jelenti h velem történik ez az egész. Egy puszta kérdést tesz fel az ember és rögtön leugatják. Ha nem tudsz normálisan válaszolni inkább ne is írj. További szebb napot! (tőled több választ nem szükséges, köszönöm)
2009. okt. 28. 19:41
13/18 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm! Xoxo
2009. okt. 28. 19:42
14/18 anonim válasza:
akkor ne is regeljen olyan oldalakra ahol ilyenek vannak. Biztos van akit nem érdekel, de van aki szándékosan nem állítja be.
15/18 anonim válasza:
Az én oldalamon még rólam sincs kép, csak a gitáromról. Aki ismer, tudja, hogy én vagyok, a többieknek meg semmi köze hozzá, hogy hogy nézek ki, milyen családi állapotom van. Nem azért vagyok regisztrálva az oldalra, hogy az legyen kiírva: "kapcsolatban", hanem hogy megtaláljam a régi ismerősöket. Ha nekem szólna a barátnőm ezért, elmondanám neki, hogy mia a helyzet, és úgysem változtatnám meg. Max, ha már a feleségem, de akkor is csak akkor, ha épp szerkesztés alatt lenne az adatlapom.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2009. okt. 28. 22:45
17/18 anonim válasza:
Kérdezd meg a nagyszüleidet,hogy őket zavarná-e?Mennyivel könnyebb volt nekik,nem rondítottak bele a mai kor vívmányai a kapcsolatokba.De egyébként ha annyira zavar akkor mond meg neki,nem tulajdonít mindenki ennek akkora jelentőséget,amúgy elhiszem,hogy rosszul esik,de addig örülj ameddig csak ilyen kaliberű problémáitok vannak.
18/18 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem tudom őket megkérdezni, mert nem élnek, de azért köszönöm a választ.
2009. okt. 29. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!