Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismét megbízni benne úgy, mint eddig?
Rólam azt kell tudni, hogy elég féltékeny fajta vagyok, és erről tud a környezetemben mindenki, hogy még véletlenül se kezdjen velem olyan, akit ez kifejezetten nagyon zavarna.
A barátomnak ezt főleg elmondtam, kapcsolatunk elején, alatt is, sokszor, volt már, hogy kicsit ki is akadtam valamiért, szerintem teljesen jogosan, de különben megbíztam benne, 100%-ig, nem zavart, ha pasis estét tart a haverokkal és nélkülem megy el bulizni, stb.
Nade... Egyszer közösen mentünk szórakozni. A hely mondjuk nem nekem való volt, erről szólt előre is, olyan tipikus tuc-tuc, bum-bum zene szólt és a szokásos ribizlik rázták a feneküket, szóval mindent a szemnek (és gyakran a kéznek is) hely. De én azért gondoltam, adok egy esélyt, mert hát miért is ne, puding próbája az evés...
Az egy dolog, hogy mikor éppen kezdtem felengedni, rám szólt, hogy táncolás tekintetében próbáljam meg utánozni a körülöttem epilepsziásként vonagló hölgyeményeket (ettől is kissé megbántódtam már- most miért kell neki, hogy én is úgy rázzam magam?), de azután még volt képe "engedélyt" kérni, hogy csajozhasson: nem jelentene semmit, csak kíváncsi volt, kapós-e még a nők körében (mintha a 8 hónap alatt, amióta járunk, olyan sokat változott volna...). Természetesen nemet mondtam, és ő nem is ellenkezett, de bennem akkor is bennem maradt: és ha nem kérdezi meg? És mi van, amikor nélkülem megy el bulizni? Akkor amiről nem tud, nem fáj neki alapon megy nőzni? Állítása szerint nem, de nyilván nem mondaná az ellenkezőjét...
Sajnos nagyon megrendült így a bizalmam benne, mert bár váltig állítja, hogy nagyon szeret, nem kell neki más, és sosem csalna meg (akkor meg minek akart volna csajozni? elég izgalmat adok én neki a kapcsolaton belül is, szerintem), azért mégis, ez nagyon mélyen érintett. Már csak maga az ötlet is, hogy csajozni akart.
Előző kapcsolatomban utólag kiderült, hogy a nagyon durva és kegyetlen lekoptatás mellett még egy hónapig szeretőt is tartott az exem, szóval lehet, hogy ezért vagyok alapvetően féltékeny természetem mellett még ilyen különösen érzékeny az ilyen apróságokra is. És most rettegek attól, hogy mi lesz, ha megint nélkülem megy el bulizni (merthát azért mégse tilthatom meg neki, hogy nélkülem menjen).
Szerintetek? Mit tudnék tenni, hogy ismét bízzak benne? Vagy ő mit tudna tenni, hogy visszaszerezze a bizalmam (mert hiába kérdezgeti tőlem, hogy mit csináljon, nekem fogalmam sincs róla)?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
ő 21 éves, én 20 éves vagyok.
8 hónap bőven elég arra, hogy letörd az önbizalmat és azt éreztesd vele, hogy nem férfias, vagy épp nem vonzó a nők számára. Ha valaki így érez, (legyen az férfi, vagy nő) akkor az simán tönkre vághat egy kapcsolatot. De ezt könnyen meglehet előzni, ha minél előbb megbeszélitek a dolgot. Talán megsértetted valamivel, - még ha nem is volt szándékos - ami miatt másokból próbál önbizalmat meríteni. Ha például cuki kölyökkutyaként tekintesz rá, akkor azzal azt fogod éreztetni vele, hogy férfiatlan, és még ha tudja is, hogy tetszel neki, ő nem fogja vonzónak érezni magát.
Persze elég durva dolog, hogy melletted csajozni akart, de az, hogy ezt közölte veled és nem a hátad mögött próbálkozott, szerintem arra utal, hogy őszinte veled és nem akar titkolni előled semmit. Márpedig a bizalmunk akkor szokott megrendülni valaki iránt, ha az hazudik nekünk, vagy titkolózik előttünk.
Bizalmat visszanyerni csak is idővel lehet, ha már látod rajta, hogy megbízhatsz benne, mert mindent elmond neked, olyan dolgokat is, amit más inkább titkolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!