Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire lehet megbízni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet megbízni a muzulmán férfiakban? Személyes tapasztalatok is érdekelnek. Nekem egy marokkói férfival volt egy rövidebb ismeretségem.

Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Őszintén?

Semennyire!

2013. jún. 4. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem nagyon.
2013. jún. 4. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem nagyon. Erőszakosak, a nő az ő tulajdonuk. Én még egyszer nem kezdek eggyel sem, az biztos.
2013. jún. 4. 10:56
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Teljesen megbizhatoak, ha azt várod el tölük, hogy megdugjanak és utána megvessenek.
2013. jún. 4. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
Marokko az altalam eddig meglatogatott orszagok kozul legerdekesebb/legszebb volt viszont a foldkerekseg legaljasabb embereivel.
2013. jún. 4. 11:03
 6/9 Buran ***** válasza:
68%

Ismerek olyat, aki férjez ment egyhez, majd el is mentek (nem tudom melyik ország, valahol Észak-Afrika) majd a Vöröskereszt hozta haza a nőt....

Egy másik ismerősömnek is volt arab párja, nem házasodtak össze, de szült neki gyereket, de miután a csaj nem akart vele menni itt hagyta, és a gyerekével sem törődik, mert a házasságon kívül született gyereket náluk "kutyagyerek"-nek hívják...

Természetesen ez a későbbi ismerkedéseikben is hátrányt jelentett, mert sok férfi gondolta úgy, hogy nem kell neki olyan nő, akinek kellett egy arab.

2013. jún. 4. 11:21
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
nekem volt muzulmán barátom. 3 éve, a mai napig szenvedek az emlékeitől... ha rám hallgatsz nagyon messziről kerülöd el. szép hely Marokkó és a többi arab ország, esetleg jó pár barátot szerezni közülük, de semmi több. keserves következményei lesznek.
2013. jún. 4. 15:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Én 2 hónapja ismertem meg egy marokkói férfit (itt tanul egyetemen Magyarországon). Most meg szó nélkül elment ( a szobatára mondta meg, h váratlanul el kellett utaznia, és nem biztos az sem, hogy egyáltalán visszajön, ha ott is be tudja fejezni az egyetemet)Németországban, és nekem nagyon fáj, hogy így itt hagyott, pedig azt mondta, hogy mindig tartani fogjuk a kapcsolatot, ennek ellenére már több mint 2 hete elment és egyáltalán nem jelentkezett. Mikor megismertem, eléggé padló alatt voltam lelkileg ( szakítás, apukám haldoklik)ő pedig szinte a semmiből jött, az erdőben találkoztunk, amikor a leginkább szükségem volt valakire, és most nagyon hiányzik. Szinte semmit nem tudtam az arabokról, sosem foglalkoztam a kultúrájukkal,(persze azóta utána olvastam) néhány ismerősöm mondott dolgokat, arról ahogyan ők élnek, de kíváncsi vagyok további tapasztalatokra, véleményekre.
2013. jún. 4. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:
a muzulmanok kozott is vanak megbizhatoak a parom is muzulman es nagyon rendes
2013. jún. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!