Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezzel a lánnyal álmodtam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel a lánnyal álmodtam, hogyan találkozhatnék vele élőben is?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet ,hogy álmodtam ma és valamiért amit nem is értek benne volt ez a lány - akit ugyan személyesen nem ismerek (2 évvel idősebb nálam) de amikor gimibe elsős lettem 1 évig titokban nagyon szerelmes voltam belé ;D Csak hát sosem lett semmi a dologból mert ugye ebben a helyzetben egy fiúnak nincs sok esélye és sulit váltottam , igaz csak a szomszéd iskola de attól még nagyon ritkán láttam onnantól. Aztán cseperedtem fel , jöttek mentek a kapcsolatok megnyerő attraktív jó kiállású férfivá értem , Éva is leszedte az almát szóval nem fecsérlem a szót, lényeg ,hogy tök elfelejtettem már az egészet.

Erre ma valamiért a lánnyal álmodtam tök hülyeségek voltak (mindig ilyeneket álmodok, most is a sátánnak kellett eladnom a gyerekemet és közbe gyerekkórus szólt a háttérben nagyon para volt ja és az álmom végén én mondtam fel a stáblistát) ez nem is lényeg de ő is benne volt és álmomba szerelmes voltam belé.

Aztán felébredtem , mondom anyád... És megint úgy érzem magam mint elsőbe ,hogy csak ezen a hülye kiscsajon jár az eszem , még ezt a kérdést is kiírtam :S Ez valami jel? LOL

. Hoogy ha ma este elmegyek valahova akkor ő ott lesz vagy ilyesmi? Csak mert én kb 30 kmre lakok attól a várostól ahol ő is él és bár sokat járok oda nem nagyon szoktam vele összefutni, de nagyon szeretnék. Valahogy találkoznom kéne vele ... Valami ötlet?

2013. aug. 16. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
nincs összefüggés.
2013. aug. 16. 12:46
 2/6 anonim válasza:

Szia, nezd egycsonakban evezunk vagy eveztunk?

En is igy voltam vele, magamra ismertem a leirasod alapjan. De hidd el ha, mersz akkor nyersz is! En is azota osszejottem az "elveszett" kedvesemmel :)

Annyi lehetoseged van, vedd fel Facebook-ra, neha irogass ra, vagy ha talalkozol vele utcan koszonj neki. Vesziteni valod ugy sincs.

2013. aug. 16. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:

de durva... na én meg fordítva vagyok :) lehet a sátán küldött hogy megbeszéljük ezt :D

szerelmes voltam 1 évig egy 2 évvel fiatalabb srácba.

csak egyszercsak eltűnt... aztán elfelejtettem, lett pasim meg minden stb.

és most, 1 hónapja megláttam és azóta időnként perverzségeket álmodok vele. és szintén fogalmam sincs, hogy találkozzak az illetővel.

de ha tudod hol lakik a lány... mondjuk írj neki levelet. ha van valami közös érdeklődésetek stb. akkor arról.

pl. szeretitek az akciófilmeket, akkor írsz neki, hogy van pár jó filmed, kölcsönadnád :D és máris van ürügy találkozni, de nem olyan "lerohanomrandifeeleng"-érzete van.

én ezt csinálnám ha pasi lennék.

így csajként csak...várok.

2013. aug. 16. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
54%

EPIC xdddddddddddddddddddddddd

[link]

NÉZZÉTEK MEG :d

2013. aug. 16. 12:51
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom annyira nem epic tesó :D

Jééé micsoda véletlenek vannak :D Én amúgy pár hónapja láttam , bár akkor ő nem látott és sokat gondoltam rá utána is de végülis nem lett semmi.

Szóval valahogy össze kéne futnom vele a facebook meg azért van kilőve mert nyár elején töröltem magam. Mert elegem lett a sok idiótából, és rájöttem ,hogy nem akarom folyton azt nézni ahogy a lábaikat meg a reggelijüket fényképezgetik. Meg amúgyis gondoltam f*ck the system ,különben is elég individualista beállítottságú vagyok. Meg hogy nézne ki ha most újra regisztrálnék és csak őt jelölném be ? Meg lehet vissza se írna mert nem tudná ki vagyok. És nem is fogok újra regisztrálni mert tök béna az egész, amúgysem hiszek ebben a 21. századi életvitelben és pár ismerősöm is mondta ,hogy tök jó nekem mert én ilyen exklúzív vagyok ,hogy csak telefonon lehet elérni és hogy ők is törlik magukat :D Persze ők azóta se törölték mert nem bírnak nélküle mit csinálni ami elég életképtelen... Én az egészet lesz*rom szóval ez a virtuális ötlet el van vetve...

2013. aug. 16. 13:09
 6/6 anonim ***** válasza:

nem virtuálisan... ha tudod hol lakik, klasszikus, hagyományos értelemben írsz egy levelet :D

mondjuk beleírod a telefonszámod, v. e-mail címed, hogyha gondolja, ott elér.

ez annyira szokatlan ötlet, miért ne válhatna be? ki kap a mai világban kézzel fogható levelet? :D

romantikus

2013. aug. 16. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!