Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a lánnyal álmodtam, hogyan találkozhatnék vele élőben is?
Szóval az a helyzet ,hogy álmodtam ma és valamiért amit nem is értek benne volt ez a lány - akit ugyan személyesen nem ismerek (2 évvel idősebb nálam) de amikor gimibe elsős lettem 1 évig titokban nagyon szerelmes voltam belé ;D Csak hát sosem lett semmi a dologból mert ugye ebben a helyzetben egy fiúnak nincs sok esélye és sulit váltottam , igaz csak a szomszéd iskola de attól még nagyon ritkán láttam onnantól. Aztán cseperedtem fel , jöttek mentek a kapcsolatok megnyerő attraktív jó kiállású férfivá értem , Éva is leszedte az almát szóval nem fecsérlem a szót, lényeg ,hogy tök elfelejtettem már az egészet.
Erre ma valamiért a lánnyal álmodtam tök hülyeségek voltak (mindig ilyeneket álmodok, most is a sátánnak kellett eladnom a gyerekemet és közbe gyerekkórus szólt a háttérben nagyon para volt ja és az álmom végén én mondtam fel a stáblistát) ez nem is lényeg de ő is benne volt és álmomba szerelmes voltam belé.
Aztán felébredtem , mondom anyád... És megint úgy érzem magam mint elsőbe ,hogy csak ezen a hülye kiscsajon jár az eszem , még ezt a kérdést is kiírtam :S Ez valami jel? LOL
. Hoogy ha ma este elmegyek valahova akkor ő ott lesz vagy ilyesmi? Csak mert én kb 30 kmre lakok attól a várostól ahol ő is él és bár sokat járok oda nem nagyon szoktam vele összefutni, de nagyon szeretnék. Valahogy találkoznom kéne vele ... Valami ötlet?
Szia, nezd egycsonakban evezunk vagy eveztunk?
En is igy voltam vele, magamra ismertem a leirasod alapjan. De hidd el ha, mersz akkor nyersz is! En is azota osszejottem az "elveszett" kedvesemmel :)
Annyi lehetoseged van, vedd fel Facebook-ra, neha irogass ra, vagy ha talalkozol vele utcan koszonj neki. Vesziteni valod ugy sincs.
de durva... na én meg fordítva vagyok :) lehet a sátán küldött hogy megbeszéljük ezt :D
szerelmes voltam 1 évig egy 2 évvel fiatalabb srácba.
csak egyszercsak eltűnt... aztán elfelejtettem, lett pasim meg minden stb.
és most, 1 hónapja megláttam és azóta időnként perverzségeket álmodok vele. és szintén fogalmam sincs, hogy találkozzak az illetővel.
de ha tudod hol lakik a lány... mondjuk írj neki levelet. ha van valami közös érdeklődésetek stb. akkor arról.
pl. szeretitek az akciófilmeket, akkor írsz neki, hogy van pár jó filmed, kölcsönadnád :D és máris van ürügy találkozni, de nem olyan "lerohanomrandifeeleng"-érzete van.
én ezt csinálnám ha pasi lennék.
így csajként csak...várok.
Hát nem tudom annyira nem epic tesó :D
Jééé micsoda véletlenek vannak :D Én amúgy pár hónapja láttam , bár akkor ő nem látott és sokat gondoltam rá utána is de végülis nem lett semmi.
Szóval valahogy össze kéne futnom vele a facebook meg azért van kilőve mert nyár elején töröltem magam. Mert elegem lett a sok idiótából, és rájöttem ,hogy nem akarom folyton azt nézni ahogy a lábaikat meg a reggelijüket fényképezgetik. Meg amúgyis gondoltam f*ck the system ,különben is elég individualista beállítottságú vagyok. Meg hogy nézne ki ha most újra regisztrálnék és csak őt jelölném be ? Meg lehet vissza se írna mert nem tudná ki vagyok. És nem is fogok újra regisztrálni mert tök béna az egész, amúgysem hiszek ebben a 21. századi életvitelben és pár ismerősöm is mondta ,hogy tök jó nekem mert én ilyen exklúzív vagyok ,hogy csak telefonon lehet elérni és hogy ők is törlik magukat :D Persze ők azóta se törölték mert nem bírnak nélküle mit csinálni ami elég életképtelen... Én az egészet lesz*rom szóval ez a virtuális ötlet el van vetve...
nem virtuálisan... ha tudod hol lakik, klasszikus, hagyományos értelemben írsz egy levelet :D
mondjuk beleírod a telefonszámod, v. e-mail címed, hogyha gondolja, ott elér.
ez annyira szokatlan ötlet, miért ne válhatna be? ki kap a mai világban kézzel fogható levelet? :D
romantikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!